Instagram testeaza functia live video pe iPhone

Instagram va lansa o functie live video pentru utilizatori, aceasta permitandu-le sa faca transmisiuni video in direct.

Instagram testeaza functia live video pentru utilizatorii iPhone din lumea intreaga, iar mai jos aveti o imagine a interfetei care urmeaza sa fie disponibila. Cei de la Facebook au implementat posibilitatea de a face live video de pe orice fel de terminal mobil sau calculator, iar acum functia va ajunge si in reteaua Instagram pentru utilizatori.

Functia live video s-a dovedit a fi extrem de populara in cadrul retelei de socializare Facebook, iar acum compania americana oa aduce si in Instagram, retea pe care o detine deasemenea. Cu integrarea live video in Instagram, utilizatorii vor putea nu doar sa publice imagini sau clipuri video, ci vor putea face transmisiuni video in direct.

Deocamdata utilizatorii Instagram din Rusia pot face sesiuni live video si toate cele active apar in segmentul in care sunt afisate story-urile zilei. Sesiunile live video Instagram sunt marcate cu un buton special numit LIVE, accesarea lor redand fluxul video pe care utilizatorul il transmite in respectivul moment, exact ca pe Facebook.

Mai mult decat atat, utilizatorii care au acces la Instagram live video au si un buton numit Go Insta care le permite sa initieze un flux video live prin Instagram. Cei de la Instagram au refuziat sa confirme faptul ca testeaza functia si nu se stie cand urmeaza sa fie ea lansata, insa macar stim ca este in proces de dezvoltare.

instagram-live-video

instagram-live-video