Un Galaxy S7 Edge a explodat inlocuind un Galaxy Note 7

Un Galaxy S7 Edge primit ca si inlocuitor pentru un Galaxy Note 7 a explodat la doar doua saptamani dupa schimb.

Se pare ca unii dintre clientii Samsung pur si simplu nu au noroc in ceea ce priveste achizitionarea terminalelor coreene, aceasta fiind situatia unui american. Dupa ce si-a inlocuit terminalul Galaxy Note 7, acum 2 saptamani, pentru ca exista riscul de explozie, un client Samsung care a ales un Galaxy S7 Edge in schimb, s-a trezit cu el explodat.

Povestea vine de la un angajat al unui operator de telefonie mobila din SUA, acesta afirmand ca persoana in cauza i-a vizitat magazinul zilele trecute dupa ce terminalul a explodat. Desi nu exista detalii cu privire la conditiile in care a explodat terminalul Galaxy S7 Edge, nici nu prea conteaza daca el era la incarcat, sau pur si simplu era folosit de catre client.

Pana acum n-au prea existat cazuri de terminale Galaxy S7 Edge care sa explodeze, insa situatia clientului care a incercat sa evite o explozie, dar a dat de una, prezinta perfect situatia dramatica a Samsung. In Galaxy S7 Edge cei de la Samsung folosesc baterii diferite fata de cele utilizate in Galaxy Note 7, insa chiar si asa, ele nu scutesc clientii de explozii.

Este putin probabil sa asistam la o crestere a cazurilor in care terminalele Galaxy S7 Edge explodeaza in timpul folosirii, insa este bine de stiut ce pricole exista pentru clienti. Din pacate unii dintre cei care doresc doar sa aiba un smartphone sigur, se lovesc de probleme de acest gen care afecteaza imaginea si credibilitatea companiei Samsung.

galaxy-s7-edge-explodat