Clientii Galaxy Note 7 primesc Galaxy S8 gratuit

Clientii Samsung care au cumparat Galaxy Note 7 vor putea alege optiunea de a primi Galaxy S8 gratuit in momentul lansarii oficiale pe pietele globale. Anuntul a fost facut de catre oficialii Samsung in cursul zilei de ieri, el urmand a deveni activ in perioada urmatoare, optiunea fiind disponibila separat de cele de a primi un alt model de smartphone Samsung.

Conform reprezentantilor companiei Samsung, toti cei care au cumparat un Galaxy Note 7 si nu doresc un Galaxy S7/Edge, sau returnarea banilor, pot primi un Galaxy S8 gratuit. Desigur ca vor trebui sa astepte pana in luna martie pentru a primi noul smartphone al coreenilor, insa probabil asteptarea va merita, din moment ce ei nu vor cheltui vreun ban pentru terminal.

Galaxy S8 va fi oferit gratuit de catre Samsung doar clientilor care au beneficiat de o singura inlocuire a Galaxy Note 7 pana acum, cei care au beneficiat de 2 urmand a plati o diferenta. Programul celor de la Samsung este unul menit sa atraga atentia asupra Galaxy S8 inaintea lansarii oficiale, insa ramane de vazut cata lume va fi impresionata.

Clientii Galaxy Note 7 primesc Galaxy S8 gratuit

Pana acum cei de la Samsung le-au oferit clientilor optiunea de a inlocui Galaxy Note 7 cu orice model de Galaxy S7/Edge, insa desigur ca au si returnat banii la cerere. De acum initiativa lor va fi modificata pentru a pune in evidenta Galaxy8 inainte de a fi lansat oficial pe pietele globale, in luna martie a anului viitor.

“Noul program de compensatie este gandit pentru a usura procesul celor care isi inlocuiesc terminalele Galaxy Note 7 cu alte smartphone-uri Samsung, ei putand alege inclusiv Galaxy S8 in viitor. Credem ca acest program va fi eficient din moment ce le ofera stimulente inclusiv magazinelor partenere.”

Samsung va incerca prin orice mijloace sa prezinte Galaxy S8 ca un adevarat succes pentru a spala rusinea numita Galaxy Note 7. Samsung incearca in acelasi timp sa isi recucereasca si clientii dezamagiti de problemele pe care le-a avut Galaxy Note 7, insa oare cati vor astepta jumatate de an pentru a primi gratuit un alt smartphone ?

galaxy-note-7-gratuit-galaxy-s8