Dr. Dre este acuzat ca a incercat sa-l ucida pe Suge Knight

Dr. Dre, co-fondator al Beats, si cunoscut manager in cadrul companiei Apple, este acuzat intr-un nou proces de faptul ca a incercat sa-si omoare un fost partener. Vorbim despre Suge Knight, acesta afirmand ca Dr. Dre trebuia sa ii plateasca 300 de milioane de dolari din cele 3.4 miliarde platite de catre compania Apple pentru Beats.

Conform lui Knight, acesta ar fi avut un contract de management, “pe viata”, cu Dr. Dre care ii acorda dreptul de a primi 30% din incasarile lui Dre din entertainment. In baza acestui contract, el cere 300 de milioane de dolari de la fostrul rapper si actual manager al Apple Music, disputa dintre ei devenind sangeroasa la un moment dat.

Dr. Dre este acuzat de catre Knight ca a incercat sa-l pacaleasca si sa nu-i plateasca cele 300 de milioane de dolari datorate, iar o parte din motivatia managerului Apple ar putea avea la baza faptul ca nimeni  din Cupertino nu doreste ca brand-ul Apple sa fie asociat c unumele lui Suge Knight, lucru foarte usor de inteles, avand in vedere istoricul sau.

De la acesti bani au inceput si primele probleme, in 2015 Knight incercand sa discute cu Dr. Dre si Ice Cube in timp ce acestia inregistrau un material promotional pentru filmul Straight Outta Compton. Vizitand locatia, Knight a fost vazut calcand cu masina doi oameni prezenti acolo, unul dintre ei decedand din cauza ranilor.

Interogat de catre politie, Knight a afirmat ca unul dintre barbati fusese platit cu 300.000 de dolari de catre Dr. Dre si Universal Studios pentru a il ucide. Avocatui lui Dre a afirmat ca al sau client nu a mai avut vreun contact cu Knight din 1996 si ca va lupta in instanta pentru a demonta toate aceste acuzatii aduse rapperului.

Cei de la Apple nu au comentat situatia, insa probabil vor monitoriza cu atentie procesul si vor incerca sa evite asocierea brand-ului cu un caz de acest gen. Nu este exclus ca Dr. Dre sa faca un pas in spate pentru ca brand-ul Apple sa nu fie afectat, insa ramane de vazut ce se va intampla.