Modifica iPhone 6S sa arate ca iPhone 7

Acum poti modifica un iPhone 6S pentru a arata ca iPhone 7 cu ajutorul unor carcase dedicate disponibile in China.

Daca nu ai cumparat inca un iPhone 7, dar ai un iPhone 6S si vrei sa iti modifici vechiul terminal pentru a arata precum cel nou, ei bine clipul video de mai jos te ajuta sa faci asta. Vorbim despre un proces care are la baza inlocuirea carcasei standard a iPhone 6S cu una fabricata in China, aceasta din urma avand un design identic cu cel al carcasei iPhone 7.

Inainte ca iPhone 7 sa fie lansat, pe internet au aparut extrem de multe imagini in care ne erau prezentate diverse carcase care au acelasi design cu cel folosit de catre Apple. Aceste carcase au fost fabricate in baza unor schite furate din fabricile companiei Apple, iar acum chinezii vand carcase de acest gen pentru a transforma iPhone 6S in iPhone 7.

Carcasa similara cu cea a iPhone 7 va costa minim 30 de dolari pe diverse website-uri din China, insa problema cea mai mare va fi la transfromarea terminalului. Dupa cum veti putea vedea in clipul video de mai jos, scoaterea tuturor componentelor din carcasa nu este usoara, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija cu indeplinirea procedurii.

Sfatul meu este sa mergeti cu terminalul la un service autorizat Apple si sa platiti modificarea iPhone 6S in iPhone 7, altfel riscati sa ramaneti cu un terminal stricat. Desigur ca aceasta procedura anuleaza si garantia iPhone 6S Plus, insa daca nu aveti bani de iPhone 7, va puteti consola cu macar atat.

Daca sunteti interesati de aceasta carcasa, ei bine aici gasit una pentru iPhone 6 si una pentru iPhone 6S.