Google Maps update aduce functii noi

Google Maps este aplicatia de navigatie GPS lansata de catre compania Google in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind actualizata in cursul noptii trecute de catre cei din Mountain View.

In actualizarea lansata noaptea trecuta pentru aplicatia Google Maps, cei de la Google au implementat posibilitatea de a comanda mancare direct din aplicatie, optiunea de a face poze a locatiilor vizitate direct din aplicatie, posibilitatea de a descoperi coduri prin plasarea unui pin si in final raman binecunoscutele rezolvari de buguri.

  • Order from food delivery services (limited availability based on country)
  • Streamlined taking and adding photos of places from inside Google Maps
  • Easily find plus codes by dropping a pin anywhere in the world
  • Bug fixes

Aplicatia Google Maps este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.

google-maps-ios-10-actualizare

Articolul precedenteMAG: carcase flip pentru telefon, pret de 3 LEI
Articolul următoriOS 10.1 rezolva compatibilitatea cu Android Wear
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.