iOS 10.1 rezolva compatibilitatea cu Android Wear

iOS 10.1 rezolva problemele de compatibilitate dintre iPhone 7 sau iPhone 7 Plus si Android Wear, Apple si Google lucrand impreuna la corectarea lor.

Seara trecuta iOS 10.1 a fost lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga dupa mai bine de o luna de testare in versiune beta si beta publica. Apple a publicat o lista destul de lunga de schimbari pentru iOS 10.1, insa majoritatea se rezuma la rezolvarea problemelor de functionare si nu la functii noi care sa ne ofere noi moduri de a folosi terminalele.

Una dintre problemele majore pe care iOS 10.1 o rezolva pentru utilizatorii din lumea intreaga este compatibilitatea cu smartwatch-urile Android Wear. Mai exact, incepand de astazi, toti cei care au un smartwatch Android Wear il vor putea imperechea cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus fara vreuna dintre problemele intampinate pana in prezent.

Google si Apple au lucrat impreuna pentru a rezolva problemele dintre iOS 10.1 si Android Wear, insa asta fara a dezvalui care a fost problema initiala. In ciuda acestui lucru, acum toti utilizatorii Android Wear se pot bucura de propriile smartwatch-uri chiar daca detin un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus cumparat de la compania Apple.

Pentru a rezolva problema dintre cele doua sisteme de operare, este suficienta instalarea iOS 10.1 pe cele doua modele de terminale iPhone. Dupa aceea, interconectarea dintre smartwatch-ul Android Wear si terminal se va face imediat, fara probleme, totul urmand a functiona exact precum se intampla in cazul iOS 9.

ios-10-1-probleme-android-wear

Articolul precedentGoogle Maps update aduce functii noi
Articolul următoriPhone 7 Plus vs Google Pixel – inregistrare video noaptea
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.