iOS 10.1 rezolva compatibilitatea cu Android Wear

iOS 10.1 rezolva problemele de compatibilitate dintre iPhone 7 sau iPhone 7 Plus si Android Wear, Apple si Google lucrand impreuna la corectarea lor.

Seara trecuta iOS 10.1 a fost lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga dupa mai bine de o luna de testare in versiune beta si beta publica. Apple a publicat o lista destul de lunga de schimbari pentru iOS 10.1, insa majoritatea se rezuma la rezolvarea problemelor de functionare si nu la functii noi care sa ne ofere noi moduri de a folosi terminalele.

Una dintre problemele majore pe care iOS 10.1 o rezolva pentru utilizatorii din lumea intreaga este compatibilitatea cu smartwatch-urile Android Wear. Mai exact, incepand de astazi, toti cei care au un smartwatch Android Wear il vor putea imperechea cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus fara vreuna dintre problemele intampinate pana in prezent.

Google si Apple au lucrat impreuna pentru a rezolva problemele dintre iOS 10.1 si Android Wear, insa asta fara a dezvalui care a fost problema initiala. In ciuda acestui lucru, acum toti utilizatorii Android Wear se pot bucura de propriile smartwatch-uri chiar daca detin un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus cumparat de la compania Apple.

Pentru a rezolva problema dintre cele doua sisteme de operare, este suficienta instalarea iOS 10.1 pe cele doua modele de terminale iPhone. Dupa aceea, interconectarea dintre smartwatch-ul Android Wear si terminal se va face imediat, fara probleme, totul urmand a functiona exact precum se intampla in cazul iOS 9.

ios-10-1-probleme-android-wear