iPhone 7 are vanzari record in Coreea de Sud

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inregistrat precomenzi pentru 300.000 de unitati in Coreea de Sud, problemele Galaxy Note 7 stand la baza succesului sau.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au parte de un succes extrem de mare in Coreea de Sud, cele doua noi produse ale Apple inregistrand vanzari peste asteptari. Conform presei locale, nu mai putin de 200.000 de unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost vandute intr-un weekend in Coreea de Sud, cifra fiind una neasteptat de mare pentru un singur weekend.

Conform operatorilor de telefonie mobila locali, peste 300.000 de unitati vor fi vandute pana la sfarsitul lunii, deci inca 100.000 de unitati saptamana aceasta. Numarul de vanzari este impresionant de mare pentru ca vorbim despre o tara in care LG si Samsung sunt stapani, insa esecul Galaxy Note 7 a ajutat enorm compania Apple.

Operatorii de telefonie mobila SK Telekom si KT au anuntat precomenzi de 300.000 de unitati pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar ele urmeaza sa fie completate. Numarul este foarte mare pentru Coreea de Sud, iar asta in conditiile in care compania Apple are oricum probleme cu stocurile anumitor modele din oferta sa.

iPhone 7 are vanzari record in Coreea de Sud

Cifrele de vanzari pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt similare cu cele ale Galaxy Note 7, lansat in luna august, iar asta spune foarte multe despre popularitatea produselor Apple. La succesul celor doua noi produse a contribuit foarte mult problema majora pe care a avut-o compania Samsung, iar nu doar cei de la Apple au profitat de asta.

Vanzarile LG V20 au insumat 3000 de unitati zilnic din momentul lansarii, insa cifra a crescut la 7000 de unitati zilnic dupa ce Galaxy Note 7 a fost scos din vanzare. Din moment ce LG a avut parte de o crestere de 130% a vanzarilor dupa oficializarea esecului Galaxy Note 7, este destul de sigur ca si Apple a beneficiat de pe urma acestei probleme.

Daca Apple si LG fura din vanzarile Samsung chiar in Coreea de Sud, este clar ca problema pentru brand-ul Samsung este una enorma. iPhone 7 si iPhone 7 Plus au totusi de profitat in lumea intreaga de pe urma problemelor majore pe care le are Samsung, asa ca informatiile din Coreea de Sud sunt cel mai probaibl aplicabile si in alte piete.