iPhone 8 – Apple va lansa 3 noi modele in 2017

iPhone 8 va fi lansat in 3 modele cu carcasa din sticla si ecrane cu diagonala de 4.7 inch, 5 inch si 5.5 inch.

Compania Apple se pregateste sa lanseze trei noi modele ale iPhone 8 in cusul anului viitor, ele urmand a oferi o schimbare majora pentru utilizatorii globali. Mai exact, compania Apple intentioneaza sa lanseze un iPhone 8 cu ecran de 4.7 inch, un iPhone 8 cu ecran de 5 inch si un iPhone 8 cu ecran de 5.5 inch, oferta urmand a deveni mult mai complexa.

Pentru fiecare dintre cele trei noi modele ale iPhone 8 compania Apple va implementa o carcasa din sticla in locul celei din aluminiu, revenind practic la design-ul iPhone 4S. Design-ul complet din sticla pentru carcasa a fost extrem de apreciat de catre clientii Apple in trecut, iar un iPhone 8 cu o asemenea carcasa va atrage foarte mult interes.

Informatii privind lansare unui iPhone 8 cu carcasa din sticla nu sunt noi, ele aparand si in trecut de la diverse surse asiatice apropiate companiei Apple. In ciuda acestui lucru, astazi vedem pentru prima oara informatii care sustin ca Apple va lansa trei modele ale iPhone 8, optiunile privind diagonalele ecranelor fiind perfect de inteles.

iPhone 8 – Apple va lansa 3 noi modele in 2017

Trei modele ale iPhone 8 cu ecrane de 4.7 inch, 5 inch si 5.5 inch le-ar oferi oamenilor mai multe optiuni decat in momentul de fata, cand exista o diferenta foarte mare intre terminale. Oamenii carrora modelele Plus li se par a fi prea mari ar putea alege un model cu ecran de 5 inch si ar avea in mana un smartphone mai apropiat de ceea ce doresc.

“Apple has tentatively decided that all the 5.5-inch, 5-inch and 4.7-inch models will have glass backs, departing from metal casings adopted by current iPhones, and Biel and Lens are likely to be providing all the glass backs for the new iPhones next year.”

Revenind la design, exista posibilitatea ca modelele mai scumpe sa aiba structura carcasei fabricate din otel inoxidabil, in timp ce modelele ieftine ar avea una din aluminiu. Apple diferentiaza si acum iPhone 7 de iPhone 7 Plus prin diverse functii, asa ca ar putea face acelasi lucru inclusiv anul viitor, cand va lansa nu mai putin de 3 modele.

Am vazut informatia de astazi si dintr-o alta sursa separat de publicatia japoneza care o sustine, deci se pare ca incep sa apara primele informatii  credibile privind iPhone 8.

iphone-8-in-3-modele-noi