Prima Pagina MacBook Pro MacBook Pro 2016 are Touch ID, iata confirmarea

MacBook Pro 2016 are Touch ID, iata confirmarea

MacBook Pro 2016 va avea Touch ID integrat, conform unor dovezi descoperite in macOS 10.12.1, lansat zilele trecute.

5

MacBook Pro 2016 a fost descoperit in cursul zilei de ieri in macOS 10.12.1, compania Apple introducand o serie de imagini cu produsul in sistemul sau de operare. Practic, Apple a dezvaluit pentru lumea intreaga noul produs inainte de a-l putea prezenta oficial, iar asta i-a stricat practic intreaga surpriza din cursul zilei de joi.

Separat de noul ecran OLED integrat deasupra tastaturii MacBook Pro 2016, in macOS 10.12.1 a fost descoperita inclusiv confirmarea faptului ca produsul are Touch ID. Puteti vedea mai jos cele doua imagini care confirma faptul ca acest sistem exista in noul produs al companiei Apple, el urmand a fi folosit pentru deblocare, Apple Pay si probabil securizarea de fisiere.

Conform imaginilor publicate in cursul zilei de ieri, MacBook Pro 2016 are senzorul Touch ID montat in noul ecran OLED implementat de catre compania Apple. Mai exact, senzorul este vizibil in imagini in partea dreapta a ecranului OLED, atingerea sa urmand a permite controlarea numitor functii, exact precum in cazul iDevice-urilor noastre.

MacBook Pro 2016 are Touch ID, iata confirmarea

Se zvonea inca de acum cateva luni ca Apple va oferi Touch ID in Mac-urile sale, iar includerea sa in laptop-uri este destul de logica la 3 ani dupa oferirea in iPhone. Touch ID a evoluat atat de mult in iPhone si iPad incat a-l oferi in MacBook Pro era chiar necesara in momentul de fata, iar Apple indeplineste cererile utilizatorilor.
touch-id-macbook-pro

Cu Touch ID in MacBook Pro 2016 va fi eliminata necesitatea de a mai folosi vreo parola pentru deblocarea Mac-ului, sau pentru autorizarea diverselor functii ale sale. Mai mult decat atat, autorizarea descarcarii de aplicatii, sau achizitiile prin Apple Pay se vor face in doar cateva secunde, amprenta fiind imposibil de spart, spre deosebire de parola.

Voi ce parere aveti despre oferirea Touch ID in MacBook Pro 2016 si cat credeti ca va fi de util in viitor ?