MacBook Pro 2016 este prezentat de catre Apple

MacBook Pro 2016 cu ecran OLED a fost descoperit in imagini oficiale prezente in macOS 10.12.1 in cursul acestei zile.

Desi abia joi ar fi trebuit sa vedem cum arata noul MacBook Pro 2016 cu ecran OLED, compania Apple ni-l prezinta in avans multumita macOS 10.12.1 lansat ieri. In interiorul sistemului de operare compania Apple a inclus o serie de imagini pentru Apple Pay care ne arata cum poate fi folosit sistemul pe noul laptop, care are si Touch ID integrat.

In baza acestor imagini putem vedea cum arata ecranul OLED al MacBook Pro 2016, acesta urmand a ne permite sa controlam diverse functii ale sistemului de operare. Mai mult decat atat, aplicatiile vor putea fi controlate de catre el, iar daca utilizatorii doresc sa foloseasca Apple Pay, se pare ca un posibil cititor de amprente este deasemenea integrat.

Separat de acest ecran OLED al MacBook Pro 2016, imaginile ne confirma faptul ca Apple implementeaza o serie de difuzoare care au dimensiuni mult mai mici decat cele ale modelului anterior. Din pacate nu se poate distinge si grosimea noului laptop, insa sub ecran putem vedea din nou marcajul MacBook Pro folosit de catre Apple.

MacBook Pro 2016 este prezentat de catre Apple

MacBook Pro 2016 OLED

Avand in vedere ca MacBook Pro 2016 va rula macOS 10.12.1, probabil cei de la Apple afiseaza aceste imagini in ecranele in care prezinta Apple Pay, sau Touch ID in noul produs. Deocamdata nu se stie exact cum vor fi ele redate, insa din moment ce sunt in noua versiune a sistemului de operare, este clar ca undeva vor putea fi vazute.

Practic, avand aceste imagini in fata, marea surpriza a companiei Apple nu mai este chiar atat de mare, asa ca multa lume va sti in avans ce vom vedea joi. Toate aceste schimbari au fost deja anuntate de catre diverse zvonuri aparute in ultimele saptamani pe piata, asa ca observam din nou ca zvonurile se dovedesc a fi intr-adevar reale.

MacBook Pro 2016 OLED 1

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre schimbarile pe care compania Apple le are pregatite pentru clientii sai ?

8 COMENTARII

  1. Oricum schimbări radicale pe partea de design se pare ca nu sunt. Nu zic ca arată rău ceea ce deja avem in prezentele Macbook…doar ca mi-as fi dorit sa modifice cumva și carcasa.

  2. pai se vede clar ca aici este cel de 13″ si este mai “stramt” chiar si cu speakere laterale ceea ce cel actual nu are…o sa fie mai usor mai subtire, ai P3 display o sa ai OLED magic toolbar+langa touchid care va functiona si ca buton de power off/on. Ce vrei mai mult?!?!

  3. Superb. Mult mai portabil se poate vedea din bezeluri, este mult mai stramt ca sa zic asa chiar si cu difuzoarele laterale, ceea ce modelul curent nu le are.Probabil mai usor, ecran cu P3, tastatura macbook cu toate pro’urile+mai mult travel. Abia astept sa cumpar cel de 15″ probabil o sa ai un sunet precum 27″ imac. Iar imac nou va avea difuzoare si mai bune

  4. si se pare ca in System/Library/Frameworks/MediaPlayer.framework/Versions/A/Resources/airpods_dark@3x-b188.png sunt confirmate si existenta a unor dark airpods