Apple amana lansarea AirPods

AirPods, castile fara fir dezvoltate de catre compania Apple si prezentate impreuna cu iPhone 7, nu vor fi lansate luna aceasta, asa cum ni se promisese initial. Intr-o extrem de scurta declaratie de presa furnizata ieri unei publicatii americane, compania Apple a declarat doar ca noile casti nu sunt deocamdata pregatite pentru lansare.

Apple urma sa puna AirPods in vanzare la pretul de 159 dolari pana la sfarsitul acestei luni, insa se pare ca deocamdata ele nu ar fi 100% pregatite pentru lansare, dar din motive necunoscute. Apple nu prea are obiceiul de a amana lansarile unor produse, asa ca din moment ce a amanat lansarea acestor casti, exista un motiv foarte bun.

Avand in vedere ca deocamdata nu stim detalii cu privire la motivatia Apple, este greu de speculat cu privire la ratiunea din spatele acestei decizii. Clar este ca in momentul de fata nu stim cand vor fi lansate castile AirPods deoarece acum Apple nu mai furnizeaza o posibila data de la care va pune in vanzare noua pereche de casti.

“The early response to AirPods has been incredible. We don’t believe in shipping a product before it’s ready, and we need a little more time before AirPods are ready for our customers.”

https://www.youtube.com/watch?v=RdtHX15sXiU