Aplicatia Launchpad a fost lansata pe iCloud.com

In cursul noptii trecute compania Apple a facut o schimbare interesanta pentru iCloud.com, americanii inlocuind aplicatia Home cu una numita Launchpad. Aplicatia este similara cu cea existenta in macOS, iar la apasarea sa utilizatorii vor fi directionati spre prima pagina de aplicatii a website-ului iCloud.com.

Schimbarea ar putea avea legatura cu faptul ca iOS 10 are acum o aplicatie numita Home, ea permitand controlarea gadget-urilor inteligente din case. Utilizatorii care folosesc iCloud.com ar putea crede in mod eronat ca aplicatia de acolo ar putea avea un rol similar, cand ea de fapt avea doar rolul de a directiona lumea spre prima pagina.

Desi unii dintre cei care au vazut schimbarea au tras rapid concluzia ca ea sugereaza posibila integrare a suportului pentru aplicatii web in iCloud.com, situatia este diferita. In macOS aplicatia Launcpad directioneaza utilizatorii spre iconitele aplicatiilor instalate in Mac-uri, insa nu se va intampla acelasi lucru inclusiv in iCloud.com.

Compania Apple a facut cel mai probabil schimbarea pentru a oferi mai multa claritate in ceea ce priveste functionalitatea iCloud.com, asa ca nu trebuie sa ne gandim la ceva mai mult de atat.

icloud-com-launchpad