Apple continua sa vanda MacBook Pro 2015

Desi a lansat MacBook Pro 2016 astazi, compania Apple pastreaza in vanzare vechile modele ale MacBook Pro 2015 pentru cei interesati de catre ele. Vorbim despre doua modele care au preturi de 1299 dolari si 1999 dolari, ele neavand TouchBar, Touch ID si celelalte noutati interne sau de design pe care compania Apple le-a implementat in laptop-urile noi.

MacBook Pro 2015 are totusi vechile porturi oferite de catre compania Apple, adica MagSafe, USB-A, HDMI, portul de 3.5mm pentru casti, sau cititorul de carduri SD. MacBook Pro 2016 vin fara asemenea porturi, Apple implementand 4 porturi Thunderbolt, un port de 3.5mm si unul USB-C, deci lumea va avea nevoie de foarte multe adaptoare pentru a le folosi.

Pentru a le oferi clientilor si optiunea de a alege un model care are porturile de care ei au nevoie, compania Apple inca maivinde vechile modele ale MacBook Pro. In aceasta idee, toti ceic are vor un MacBook Pro pot cumpara unul la pretul de doar 1300 dolari, insa desigur ca vor avea tehnologii vechi si nu cele noi oferite incepand de astazi.

In momentul de fata MacBook Pro este vandut de catre Apple in modele cu ecrane de 13 inch si 15 inch la preturi care incep de la 1300 de dolari si ajung pana la 2300 de dolari. Cat va dura aceasta situatie ? Este foarte greu de spus, mai ales ca Apple poate scoate oricand orice model din oferta sa publica.

macbook-pro-2015-vanzare