Prima Pagina Digi Mobil Digi Mobil reduce pretul Optim Nelimitat

Digi Mobil reduce pretul Optim Nelimitat

Digi Mobil ofera abonamentul Optim Nelimitat la pretul de doar 2.9 euro, daca acesta este cel de-al patrulea.

43

Digi Mobil a anuntat in cursul acestei zile reducerea pretului pentru abonamentul Optim Nelimitat in cazul in care clientii sunt la al patrulea abonament de acest gen. Conform celor de la Digi Mobil, pretul abonamentului scade la 2.9 euro pe luna, iar traficul de internet oferit in retea ramane la limita de 50 GB/luna, insa numai in reteaua 4G.

Cei de la Digi Mobil sustin ca 1.2 milioane dintre clientii lor au ales abonamentele Optim Nelimitat, acesta fiind de departe cel mai popular tip de abonament din retea. Este de altfel si usor de inteles de ce oamenii aleg acest tip de abonament, el fiind extrem de ieftin si cu beneficii peste cele ale competitorilor Digi Mobil.

Mai multe detalii gasiti in comunicatul de presa de mai jos.

Digi Mobil Optim Nelimitat de la 2,9euro/luna si trafic de date mobile de pana la 50 BG/LUNA in reteaua 4G

Digi Mobil isi surprinde din nou clientii cu vesti bune si anunta simplificarea ofertei pentru serviciile mobile. Astfel, de vineri, 28 octombrie, orice potential client are posibilitatea de a contracta abonamentul Optim Nelimitat cu doar 2,9 euro/luna (TVA inclus). Optim Nelimitat este cel mai de succes abonament din portofoliul Digi Mobil.

Noua oferta pentru serviciul Optim Nelimitat:
Tarif abonamente Optim Nelimitat (euro, TVA inclusa/luna)
1 abonament
Optim Nelimitat
2 abonament
Optim Nelimitat
3 abonament
Optim Nelimitat
4 abonament
Optim Nelimitat
4,84 3,87 3,22 2,9
Clientii noi Digi Mobil Optim Nelimitat pot ajunge la un tarif de 2,9 euro/luna (TVA inclus), in functie de numarul de abonamente contractate. In acelasi timp, orice client existent va beneficia de noile tarife la incheierea unui nou abonament Optim Nelimitat, grila noua de tarife aplicandu-se pentru toate abonamentele Optim Nelimitat existente.
“Secretul succesului inregistrat de pachetul Optim Nelimitat se datoreaza, pe de o parte, preocuparii noastre de a le oferi clientilor un serviciu stabil si de incredere, iar, pe de alta parte, beneficiilor de care se bucura acestia  voce, internet mobil nelimitat, continut media online – la preturi avantajoase de la doar 2,9 euro pe luna. Peste 1,2 milioane de clienti au ales acest pachet, iar cifrele inregistrate arata gradul de satisfactie al utilizatorilor nostri.” spune Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.
Traficul de date mobile in reteaua 4G Digi Mobil creste la 50 GB/luna pentru toti clientii Digi Mobil cu  SIM-uri de voce pe baza de abonament – Avantaj si Optim  promotional, in perioada 1 noiembrie 2016 – 31 martie 2017. In acelasi timp, toate pachetele de servicii mobile cu SIM-uri de voce pe baza de abonament, noi sau existente, vor beneficia permanent de un trafic de date mobile in reteaua 4G de 30 GB/luna, dupa perioada promotionala.
Toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet NELIMITAT, iar clientii pot naviga pe internet chiar si dupa terminarea traficului inclus in abonament, insa la viteze de acces mai scazute.