iPhone 7 – marcajele carcasei dispar daca folosesti folii

Folosirea unei folii pentru carcasele iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black duce la disparitia marcajelor la dezlipire.

V-am spus acum cateva saptamani ca daca aplicati folii pe carcasa iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black, o parte dintre marcajele carcasei, inclusiv logo-ul raman pe folie la dezlipire. Problema a fost confirmata de catre un numar destul de mare de utilizatori ai acestui tip de produse, iar acum vedem ca ea este mai grava decat se credea initial.

Daca dezlipiti folia aplicata initial si lipiti alta, marcajele dispar aproape in totalitate in momentul in care o veti dezpliti de pe carcasa terminalului vostru. Aceasta ar putea fi o problema foarte mare in cazul in care veti dori sa revindeti terminalul deoarece oamenii ar putea fi circumspecti in a-l mai cumpara de la voi fara marcaje.

In general, clonele de terminale iPhone vin fara marcaje pe carcasa, iar un iPhone 7 jet black care nu are marcajele vizibile, sau foarte putin vizibile, poate fi confundat cu o clona. Problema este ca din moment ce acele marcaje au disparut, este imposibile sa le mai reaplicati din cauza modului in care a fost gandita carcasa iPhone 7.

Nimeni nu stie de ce anume dispar aceste marcaje de pe carcasa, insa vopseaua folosita pentru ele este considerata a fi principalul motiv pentur disparitie. Din pacate, Apple nu recunoaste aceasta problema si nici nu o va face, dar paote va modifica procesul de fabricatie pentru a o corecta permanent in viitor.