iPhone 7 Plus umileste Google Pixel XL in performante

iPhone 7 Plus umileste Google Pixel in performante, fiind mai rapid intr-un test suprem menit sa ne arate care merita cumparat.

iPhone 7 Plus si Google Pixel XL sunt puse fata in fata in testul suprem al performantelor si desigur ca noul smartphone al Apple umileste produsul lansat de catre compania Google. Veti vedea in clipul video de mai jos ca iPhone 7 Plus umileste Google Pixel XL in performante in principal din cauz cantitatii mici de RAM care exista in terminalul sau.

In prima parte a testului Google Pixel are un usor avantaj in deschiderea unor aplicatii, insa pe masura ce se intra in aplicatii care necesita putere de procesare, lucrurile se schimba. Google Pixel deschide cu doar o fractiune de secunda mai repede aplicatiile Camera, Photos, Settings, Facebook sau Snapchat in prima parte a testului.

Cand trecem la deschiderea aplicatiei Photoshop Mix si mai apoi la editarea unui clip video in aplicatia Lapse It, iPhone 7 Plus preia conducerea si nu o mai lasa. Din acest punct iPhone 7 Plus incepe sa se distanteze in performante si pe masura ce trecem prin jocuri, Spotify, ESPN, Netflix sa Amazon, avantajul smartphone-ului Apple creste.

iPhone 7 Plus pur si simplu umileste Google Pixel XL in performante

iPhone 7 Plus a terminat prima parte a testului in 1 minut si 24 de secunde, in timp ce Google Pixel XL a avut nevoie de 1 minut si 47 de secunde pentru a ajunge la final. iPhone 7 Plus a finalizat intregul test intr-un minut si 55 de secunde, in timp ce Google Pixel XL a avut nevoie de 3 minute si 5 secunde, deci aproape dublu fata de iPhone.

Diferenta dintre timpii iPhone 7 Plus si Google XL este colosala si pune in evidenta problema majora pe care Android o are, chiar si cu produsele Google. Cantitatea de RAM este insuficienta pentru un asemenea smartphone, iar aplicatiile ramase deschise in fundal au fost scoase din RAM, deci la redeschidere, au fost reincarcate de Android.

Aceasta problema este intalnita de ani si ani de zile cu Android, iar pana acum doar cei de la OnePlus au aratat ca au capacitatea de a o ameliora. Totusi, de la Google ne asteptam la cu totul altceva pentru Google XL, insa in lipsa unei rezolvari, smartphone-ul sau este umilit in performante de catre iPhone 7 Plus, asa cum era si normal.