Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus umileste Google Pixel XL in performante

iPhone 7 Plus umileste Google Pixel XL in performante

iPhone 7 Plus umileste Google Pixel in performante, fiind mai rapid intr-un test suprem menit sa ne arate care merita cumparat.

iPhone 7 Plus si Google Pixel XL sunt puse fata in fata in testul suprem al performantelor si desigur ca noul smartphone al Apple umileste produsul lansat de catre compania Google. Veti vedea in clipul video de mai jos ca iPhone 7 Plus umileste Google Pixel XL in performante in principal din cauz cantitatii mici de RAM care exista in terminalul sau.

In prima parte a testului Google Pixel are un usor avantaj in deschiderea unor aplicatii, insa pe masura ce se intra in aplicatii care necesita putere de procesare, lucrurile se schimba. Google Pixel deschide cu doar o fractiune de secunda mai repede aplicatiile Camera, Photos, Settings, Facebook sau Snapchat in prima parte a testului.

Cand trecem la deschiderea aplicatiei Photoshop Mix si mai apoi la editarea unui clip video in aplicatia Lapse It, iPhone 7 Plus preia conducerea si nu o mai lasa. Din acest punct iPhone 7 Plus incepe sa se distanteze in performante si pe masura ce trecem prin jocuri, Spotify, ESPN, Netflix sa Amazon, avantajul smartphone-ului Apple creste.

iPhone 7 Plus pur si simplu umileste Google Pixel XL in performante

iPhone 7 Plus a terminat prima parte a testului in 1 minut si 24 de secunde, in timp ce Google Pixel XL a avut nevoie de 1 minut si 47 de secunde pentru a ajunge la final. iPhone 7 Plus a finalizat intregul test intr-un minut si 55 de secunde, in timp ce Google Pixel XL a avut nevoie de 3 minute si 5 secunde, deci aproape dublu fata de iPhone.

Diferenta dintre timpii iPhone 7 Plus si Google XL este colosala si pune in evidenta problema majora pe care Android o are, chiar si cu produsele Google. Cantitatea de RAM este insuficienta pentru un asemenea smartphone, iar aplicatiile ramase deschise in fundal au fost scoase din RAM, deci la redeschidere, au fost reincarcate de Android.

Aceasta problema este intalnita de ani si ani de zile cu Android, iar pana acum doar cei de la OnePlus au aratat ca au capacitatea de a o ameliora. Totusi, de la Google ne asteptam la cu totul altceva pentru Google XL, insa in lipsa unei rezolvari, smartphone-ul sau este umilit in performante de catre iPhone 7 Plus, asa cum era si normal.

 • Julian

  E ceva normal! Nu trebuie sa ne mire 😀😀😀
  Multumim, Zaone! 😊

 • ali

  WOW, imensa

 • adikenzie

  Superb

 • Srb Srb

  L-a rupt !!!!

 • mlf

  ia rupt fâșu’ 😂😂😂

 • Mr. Tambourine Man

  Cred ca pana si iPhone 6s l-ar fi invins in acest test

 • edi

  Eu am android și dacă apăs pe butonul de multi tasking se deschide aplicația de unde a rămas. Normal ca dacă o deschizi iar din meniu se reîncărca.. Și ieri am trecut de la iPhone 6s plus 128GB la android vechi de 2ani, sunt mulțumit, își face treaba și seara după 15ore ajung acasă cu 40% baterie rămasă! Sony power

 • Mihai

  Cezarica este in forma, are vesti bune, mai trolleaza de 3 ori pana la noapte.

 • Mihai

  Hello

 • Raul

  nu inteleg ce tot inisista cu photoshop-ul ala . o gasit punctul slab la android si gata.. il tot baga.. probabil nici nu e din cauza telefonului cand din cauza dezvolatorilor..

  si fiti seriosi cine foloseste photoshop pe telefon..

 • Mr. Tambourine Man

  Ai dreptate.
  De exemplu, bunica mea încă folosește un fier de călcat din ăla vechi, pe care îl pui pe plită. Nu mai zic de bunicul, care se rade cu briciul.

 • Marius Muntean ✓ᵛᵉʳᶦᶠᶦᵉᵈ

  era de asteptat

 • Orion4tech

  Eu ma ma vazut comparatii de genul asta si de regula Pixel-ul sau alte telefoane pot sa tina destule aplicatii in memorie fara probleme. Este posibil ca una din aplicatiile pe care le foloseste baiatul ala sa nu ruleze cum ar trebui pe android si de aceea toate telefoanele la final tot reincarca aplicatiile.

 • Orion4tech

  🙂

 • Mihai Matzero

  Nu ma lasa site-ul sa pun poze dar am instalat de ceva timp Photoshop Fix, Lightroom si PS Express. Poti incerca, sunt gratuite, sa vezi ce chestii tari pot sa iasa.

 • Razvan

  Cred ca si iphone 6 este mai rapid ca pixel mort asta. Urat este!

 • Valyum

  Vorbim deja de 3310. 😂

 • Viorel Predatorul

  Irelevanta diferenta de secunde intre cele doua dispozitive. Utilizatorul este interesat de experienta de utilizare in ansamblu, nu de cateva secunde castigate la deschiderea unei aplicatii. Oricum, felicitari iPhone pentru performanta! Dati-i Cezarului ce-i al Cezarului!