iPhone 8 ar putea fi lansat in doar doua noi modele

iPhone 8 este testat deja de catre Apple, doua modele urmand a fi lansate, ambele cu carsa din sticla.

Un zvon aparut in cursul zilei de ieri sugera faptul ca trei noi modele ale iPhone 8 vor fi lansate de catre compania Apple, fiecare cu un ecran de diagonala diferita. Mai exact, un model ar avea diagonala de 4.7 inch, unul diagonala de 5 inch si un al treilea cu diagonala de 5.5 inch, strategia celor din Cupertino fiind diferita fata de alti ani.

Desi zvonul de ieri avea la baza doua surse diferite, astazi aflam despre un alt zvon care sugereaza faptul ca in realitate compania Apple are pregatite doar doua noi modele ale iPhone 8. Vorbim despre un model cu ecran de 4.7 inch si un model cu ecran de 5.5 inch, ele urmand a avea carcasa din sticla, dar si ecran OLED implementate de catre Apple.

Aceste doua modele ale iPhone 8 sunt facute in diverse configuratii si cu diverse componente, inclusiv un alt tip de ecran, in cazul in care cele OLED nu vor putea fi folosite de catre Apple. Apple testeaza deja primele prototipuri ale iPhone 8, iar primele teset s-au dovedit a fi de succes, asa ca exista sanse destul de mari ca OLED sa fie folosit pentru ecran.

iPhone 8 ar putea fi lansat in doar doua noi modele

In ceea ce priveste carcasa de sticla, aceasta este in principal dorita de catre Apple, insa in cazul in care ea se va dovedi a fi prea fragila, Apple va folosi aluminiu. Daca acest lucru se va intampla, atunci in 2017 am putea avea cel de-al patrulea an in care compania Apple ne va oferi un iPhone cu o carcasa din aluminiu, lucru pe care putini il vor aprecia sau intelege.

Desigur ca planurile sunt de a oferi o revolutie adevarata pentru seria iPhone, insa ramane de vazut daca Apple va avea totul pregatit, din punct de vedere tehnologic pentru iPhone 8. Apple pregateste in fiecare an divese prototipuri ale unui iPhone nou, insa in final alege modelul cel mai fiabil pentru clientii sai, indiferent de inovatiile tehnologice.

Acestea fiind spuse, zvonurile incep sa se contrazica, semn ca Apple ia in calcul atat lansarea a trei noi modele ale iPhone 8, cat si a numai 2, in functie de capacitatile tehnologice ale partenerilor.

iphone-8-prototip-design