Prima Pagina MacBook Pro Adaptoarele necesare noului MacBook Pro

Adaptoarele necesare noului MacBook Pro

MacBook Pro obliga clientii sa cumpere o varietate de adaptoare pentru a-si putea folosi monitoarele, cardurile SD sau pentru a se conecta la internet.

12

Noul MacBook Pro are multe porturi Thunderbolt si un singur port USB-C, insa nu are porturi USB-A, Magsafe, HDMI, DispalyPort sau Ethernet, compania Apple “scapand” de toate. Pentru ca utilizatorii sa-si poata conecta Mac-ul la produsele pe care le au, trebuie sa cumpere foarte multe adaptoare, pe care compania Apple le vinde in Apple Store Online.

Mai exact, in lista de mai jos puteti vedea adaptoarele necesare pentru a putea conecta un cablu de internet la noul MacBook Pro, pentru a putea conecta un monitor VGA, pentru a putea introduce un cititor de carduri SD, pentru a putea conecta un cablu Thunderbolt 2, sau pentru a folosi un cablu AV al unui monitor.

Toate aceste cabluri au un pret de 264 de dolari si desi nu toata lumea este obligata sa le cumpere, unii dintre clientii Apple vor fi cel mai probabil obligati sa le cumpere pe unele dintre ele. Daca nu traiti in lumea perfecta in care se crede Apple si vreti sa conectati un cablu de internet la Mac, aveti nevoie de un adaptor special.

Daca aveti si o camera foto si un card SD, atunci va trebuie un alt adaptor special si lucrurile pot continua pentru ca Apple vrea sa omoare cu orice pret porturile USB-A. Foarte multa lume este suparata din cauza schimbarilor facute de catre Apple, insa din pacate nu prea au de ales decat sa cumpere produse de la alte companii.

cabluri-macbook-pro-nou