Prima Pagina MacBook Pro Adaptoarele necesare noului MacBook Pro

Adaptoarele necesare noului MacBook Pro

MacBook Pro obliga clientii sa cumpere o varietate de adaptoare pentru a-si putea folosi monitoarele, cardurile SD sau pentru a se conecta la internet.

Noul MacBook Pro are multe porturi Thunderbolt si un singur port USB-C, insa nu are porturi USB-A, Magsafe, HDMI, DispalyPort sau Ethernet, compania Apple “scapand” de toate. Pentru ca utilizatorii sa-si poata conecta Mac-ul la produsele pe care le au, trebuie sa cumpere foarte multe adaptoare, pe care compania Apple le vinde in Apple Store Online.

Mai exact, in lista de mai jos puteti vedea adaptoarele necesare pentru a putea conecta un cablu de internet la noul MacBook Pro, pentru a putea conecta un monitor VGA, pentru a putea introduce un cititor de carduri SD, pentru a putea conecta un cablu Thunderbolt 2, sau pentru a folosi un cablu AV al unui monitor.

Toate aceste cabluri au un pret de 264 de dolari si desi nu toata lumea este obligata sa le cumpere, unii dintre clientii Apple vor fi cel mai probabil obligati sa le cumpere pe unele dintre ele. Daca nu traiti in lumea perfecta in care se crede Apple si vreti sa conectati un cablu de internet la Mac, aveti nevoie de un adaptor special.

Daca aveti si o camera foto si un card SD, atunci va trebuie un alt adaptor special si lucrurile pot continua pentru ca Apple vrea sa omoare cu orice pret porturile USB-A. Foarte multa lume este suparata din cauza schimbarilor facute de catre Apple, insa din pacate nu prea au de ales decat sa cumpere produse de la alte companii.

cabluri-macbook-pro-nou

 • Ai dreptate, mai bagam 25 de dolari :))

 • Danut Mihai Florian

  Fara numar 😀

 • lucian84

  Ăștia ori îs prosti ori cred Ca ei au inventat curba la banana !!! Poți de banii pe care trebuie sa ii dai pe un mac+ adaptoare îți iei doua x notebook-URI de top cu win bineînțeles, iar dacă vrei neaparat mac, îți instalezi mac pe ele :)))

 • Danut Mihai Florian

  De banii aia, iti iei un gaming laptop cu windows si te mai si joci la lucru. Dar trebuie sa recunoastem ca windowsul e un pic mai naspa decat mac.

 • lucian84

  Windowsu mai ales 10 este chiar super !! Eu îl folosesc de când a apărut și sunt foarte mulțumit de el !

 • Srb Srb

  Pt urmatorii 5 ani nu vor scoate tb4! Kaby lake are tb3 si urmat dupa la fel

 • Borcea

  Superb. Astept ziua in care vor scoate tastatura si display-ul si pe vei atasa printr-un adaptor.

 • Borcea

  Mentalitatea Apple: vrem sa facem totul wireless asa ca in 2016 vindem mai multe cabluri ca niciodata.

 • Bleah

  Nu prietene, mentalitatea happlea este: sa ii facem pe. Fraieri de bani!

 • ali

  Avem aici oameni care sunt obligați sa cumpere produse Apple daca nu sunt multumiți ?

 • Fosocle

  Hai fi sincer cu noi. Chiar e exagerat articolul. Cine mai pune ethernet in ziua de azi pe laptop? Sau cati din cei care au ethernet pe laptop il folosesc vreodata? Cati scot imagine din laptop pe monitor? Iar usb A ar trebui sa dispara. Aici bravo lor, sper sa scapam in plm odata de usb A. Nici macar hdmi nu vad ca ar fi o problema majora, desi poate as prefera sa il am. Singurul moment in care il folosesc e atunci cand am chef sa ma joc de pe laptop pe tv, dar cati fac asta? Card reader? Lol. La ce ai avea nevoie de asa ceva cand orice device are usb?
  @Askforme are dreptate.

 • Eu de exemplu folosesc ethernet pe PC si daca as avea laptop as face acelasi lucru pentru ca routerele au limitele lor. Apple lauda MacBook Pro ca fiind capabil sa sustina 2 monitoare externe.