Noul MacBook Pro este deja vandut la reducere

Desi abia a fost lansat, noul MacBook Pro este deja vandut cu reduceri substantiale de catre partenerii companiei Apple.

Desi unii americani sunt suparati din cauza preturilor noilor MacBook Pro, compania Apple pare sa fi gasit solutia perfecta pentru a-si linisti clientii. Mai exact, unii dintre partenerii sai autorizati au deja noile modele ale MacBook Pro disponibile la reducere substantiala desi vorbim practic despre un produs care abia a fost lansat pe piata.

Verificari facute la Amazon au dezvaluit faptul ca retailerul vinde modelul space grey al MacBook Pro 13 inch, fara Touch Bar, cu 1140 de dolari si modelul argintiu cu 1299 dolari, desi ele costa 1499 dolari. Diferenta fata de pretul de baza este enorma daca ne uitam la modelul gri spatial, iar in aceste conditii achizitia merita fara discutii.

Nici modelele cu configuratii mai bune nu sunt scutite de reduceri, cel de 13 inch cu Touch Bar si SSD de 512 GB fiind vandut la pretul de 1799 dolari in loc de 1999 dolari, cat costa in mod normal. La alti retaileri reducerile sunt mai mici, de doar cateva zeci de dolari, insa ele exista si confirma faptul ca Apple vrea sa vanda cat mai mult.

Desigur ca Apple nu are reduceri de acest gen disponibile in Apple Store si nici nu le va avea prea curand, insa partenerii sai le au si le permit clientilor sa profite de un pret foarte bun. Aceste reduceri vor fi disponibile si in alte tari, insa in Romania nu m-as astepta sa puteti profita de ele prea curand, din pacate.

macbook-pro-reducere