Prima Pagina Facebook Messenger Facebook Messenger update a fost lansat pentru iOS

Facebook Messenger update a fost lansat pentru iOS

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentru a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

Oficial cei de la Facebook sustin ca actualizarea rezolva doar probleme de functionare, insa cei de la Facebook au obiceiul de a implementa si functii ascunse pe care le anunta in zilele urmatoare lansarii unei actualizari.

 • We update the app regularly so we can make it better for you. Get the latest version for all of the available features and improvements. Thanks for using Messenger!

Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

facebook-messenger-update-iphone-ios

 • Bogdan

  Salut, zaone! Am mai postat si intr-un thread anterior despre update-ul de la Messenger si am aceeasi problema. Detin un 5C, iOS 10.1, imi vin notificarile sus in perdea sau pe lockscreen dar nu apare app badge icon-ul. Am dat erase & reset all settings si am reinstalat si aplicatia si tot asa face. Badge app icon-ul este activ in setari dar tot nu imi apare. Mentionez ca la celelalte aplicatii nu am probleme, doar cu Messenger-ul. Ai idee despre ce e vorba?

 • Bogdan

  Zaone, eu vorbesc despre Facebook Messenger, nu WhatsApp.

 • Messenger nu inseamna neaparat Facebook messenger :)))
  Este totusi posibil sa fie o problema similara cu cea de la WhatsApp si sa fie nevoie de o actualizare.

 • Bogdan

  Cu WhatsApp-ul nu am probleme, doar cu FB Messenger. Am dat dimineata update la WhatsApp dar nu are nici o legatura ca tot aceeasi problema o am cu FB Messenger. Doar la 5C-ul meu am problema asta. Am prieteni cu 5S, 6, 6S si nu s-au plans. Au tot aparut update-uri la FB Messenger dar fara nici o rezolvare.

 • Mai asteapta actualizari, altceva din pacate nu-ti pot spune ..

 • Bogdan

  Multumesc!