Noul MacBook Pro se vinde “ca paine calda”

Desi Apple a pregatit separatoare pentru cozi in fata Apple Store-urilor in ideea ca foate multi clienti vor dori sa cumpere noul MacBook Pro imediat dupa prezentare, deocamdata cozile nu exista. In ciuda acestui lucru, interesul pentru noul MacBook Pro este totusi destul de mare, iar online stocurile initiale au fost epuizate extrem de rapid de catre Apple.

La doar cateva ore dupa punerea in vanzare a noului MacBook Pro, timpii de livrare pentru produs au crescut de la 2 – 3 saptamani la 3 – 4 saptamani. Aceasta crestere sugereaza faptul ca lumea este foarte interesata sa cumpere noul produs de la compania Apple, insa desigur ca nu avem detalii cu privire la vanzarile facute pana in prezent.

Desi Apple a lansat si un model nou al MacBook Pro 13 inch care nu are Touch Bar sau Touch ID, acesta nu este chiar atat de cautat de catre Apple. Modelul acesta a fost listat cu disponibilitate incepand de astazi si timpul de livrare s-a schimbat usor in orele in care el a devenit disponibil pentru achizitie, deci interesul vis-a-vis de el este mult mai mic.

Ca sa fiu sincer, cred ca putina lume se astepta sa vada ca interesul pentru noul MacBook Pro este atat de mare incat timpii de livrare vor creste cu o saptamana. Totusi, noul Touch Bar implementat de catre compania Apple a generat entuziasm pentru foarte multa lume, asa ca vanzarile celor din Cupertino vor creste pe masura.

 macbook-pro-livrare-3-saptamani

13 COMENTARII

  1. Este si normal am si zis ca or sa aiba vanzari. Totusi daca faceau update si la mac mini imac si mac pro, aveau un revenue f bun.

  2. Perfect de acord. Și eu speram sa facă ceva update și la iMac. Dar se pare ca nu au cu ce sa vina…. Vânzări vor avea fără niciun dubiu. Tâmpit tre sa fi sa cumperi varianta veche pentru 300 euro mai puțin.

  3. nu erau cpu kaby lake pt imac. intel pur si simplu i-a dat peste cap, Apple a trebuit sa vina pt toate cele de 15″cu dGPU pt ca nu au putut oferi Iris Pro

  4. Vad atunci. Ma gandesc ca o fi si pe aici adaptor de priza. Tot oscilam intre 13 si 15. Acum am un macbook pro 13 2013. Am zis sa trec pe 15 plus ca are specificatii mai bune. Daca puneam pe cel de 13 ce are standard cel de 15 tot acolo ajungeam.

  5. Dar ști ce mă gândesc? de ce nu au pus ecranul oled in locul trackpadului ? ca in felul asta nu mai pierdeai timp sa apesi sus pe touchBar si aveai si suprafața mai mare (mai încăpătoare) ? Poate urmatoarele modele o sa le faca asa, mi se pare mult mai practic si intuitiv.

  6. Acolo e zona de gesturi,nu ai cum renunta la trackpad cand este senzational. Acolo este si zona pt palm rest. Poate pe viitor cine stie, dar cred ca noapte sa ai un oled mare acolo ar fi foarte enervant care mi-ar distrage atentia