Prima Pagina MacBook Pro Noul MacBook Pro se vinde “ca paine calda”

Noul MacBook Pro se vinde “ca paine calda”

Desi Apple a pregatit separatoare pentru cozi in fata Apple Store-urilor in ideea ca foate multi clienti vor dori sa cumpere noul MacBook Pro imediat dupa prezentare, deocamdata cozile nu exista. In ciuda acestui lucru, interesul pentru noul MacBook Pro este totusi destul de mare, iar online stocurile initiale au fost epuizate extrem de rapid de catre Apple.

La doar cateva ore dupa punerea in vanzare a noului MacBook Pro, timpii de livrare pentru produs au crescut de la 2 – 3 saptamani la 3 – 4 saptamani. Aceasta crestere sugereaza faptul ca lumea este foarte interesata sa cumpere noul produs de la compania Apple, insa desigur ca nu avem detalii cu privire la vanzarile facute pana in prezent.

Desi Apple a lansat si un model nou al MacBook Pro 13 inch care nu are Touch Bar sau Touch ID, acesta nu este chiar atat de cautat de catre Apple. Modelul acesta a fost listat cu disponibilitate incepand de astazi si timpul de livrare s-a schimbat usor in orele in care el a devenit disponibil pentru achizitie, deci interesul vis-a-vis de el este mult mai mic.

Ca sa fiu sincer, cred ca putina lume se astepta sa vada ca interesul pentru noul MacBook Pro este atat de mare incat timpii de livrare vor creste cu o saptamana. Totusi, noul Touch Bar implementat de catre compania Apple a generat entuziasm pentru foarte multa lume, asa ca vanzarile celor din Cupertino vor creste pe masura.

 macbook-pro-livrare-3-saptamani

LIKE
Articolul anteriorMacBook Pro 2016 necesita un adaptor pentru a conecta un iPhone
Urmatorul articolApple: nu cream produse gandindu-ne la pret