MacBook Pro 2016 necesita un adaptor pentru a conecta un iPhone

Marea schimbare facuta de catre compania Apple pentru noile MacBook Pro impiedica utilizatorii sa conecteze terminalele iPhone la ele fara un adaptor special. In toata inteligenta sa, compania Apple nu s-a gandit sa le ofere utilizatorilor si adaptoare in cutii pentru a conecta simplele cabluri USB la noul port USB-C, asa ca toti cei care au iPhone vor trebui sa-si cumpere un adaptor special.

Vorbim fie despre un nou adaptor USB 2.0 la USB-C(3.0), sau despre un adaptor Lightning to USB-C, oricare dintre ele fiind utile pentru iPhone. In ciuda faptului ca Apple inoveaza si ofera produse care pur si simplu functioneaza, cei din Cupertino nu s-au gandit de 2 ori inainte sa lanseze un MacBook Pro  la care nu poate fi conectat direct un iPhone.

Vorbim despre un laptop de top care costa 2400 de dolari, insa pentru care trebuie cumparat un adaptor pentru a conecta un iPhone, iar asta pentru ca Apple nu-l ofera gratuit in pachet. Din pacate compania Apple nu-si mai da silinta sa ofere produse care sunt usor de folosit, asa ca utilizatorii trebuie sa se chinuie cu probleme de acest gen.

macbook-pro-cutie-accesorii