Microsoft ofera reduceri posesorilor de Mac care cumpara Surface

Compania Microsoft incearca din rasputeri sa lupte cu Apple in segmentul PC-urilor, iar la doar o zi dupa anuntarea noilor MacBook Pro, cei din Redmond au anuntat un nou program de buy back. Mai exact, compania Microsoft va oferi reducere de pana la 650 de dolari clientilor care renunta la vechiul lor MacBook pentru a cumpara un Surface PC.

Microsoft accepta o gama extrem de variata de MacBook-uri in schimbul unui voucher de pana la 650 de dolari, el putand fi folosit pentru a cumpara un Surface Book, sau Surface Pro 4. Microsot nu este la primul program de acest gen, dar el ar putea atrage unele persoane suparate de ceea ce a anuntat Apple chiar in cursul zilei de ieri intr-o conferinta.

Toti cei interesati trebuie sa isi trimita Mac-urile la Microsoft si sa astepte un voucher care le va fi trimis prin email si va putea fi utilizat in cazul unei achizitii online. Suma oferita de catre Microsoft este mai mica decat cea pe care clientii o pot primi in cazul revanzarii produsului, asa ca probabil nu foarte multa lume va adera la el.

Microfot initiaza programe de acest gen pentru a atrage atentia asupra sa fi a incerca sa vanda cateva Surface-uri, insa niciodata nu am stiut cat succes au, sau nu au, ele.

surface-buy-back-macbook