Spooky Games – reduceri la jocuri de Halloween

Spooky Games este o noua sectiune de aplicatii publicata in cursul zilelor trecute in AppStore de catre compania Apple, ea fiind creata special pentru Halloween. Mai exact, prin intermedul sau cei din Cupertino ne recomanda cele mai infricosatoare jocuri cu ajutorul carora putem intra in spiritul sarbatorii de Halloween.

Jocurile listate in sectiunea Spooky Games de catre compania Apple sunt disponibile si cu 50% reducere in momentul de fata, deci va puteti bucura de o experienta foarte interesanta la pret redus. Majoritatea dintre ele au fost deja recomandate de catre compania Apple in diverse sectiuni ale AppStore de-a lungul timpului, asa ca ele sunt foarte populare.

Toate jocurile din sectiunea Spooky Games sunt alese de catre angajatii Apple dupa ce au fost testate in prealabil de catre acestia in ultimele saptamani. In aceasta idee, indiferent pe care dintre aceste jocuri le veti alege, stiti sigur ca nu veti face o alegere gresita, asa ca le putetm cumpara cu incredere pentru ca nu veti cheltui banii degeaba.

Spooky Games este disponibila pentru accesare direct in AppStore urmand acest link.

spooky-games-jocuri-halloween