Prima Pagina Facebook Aplicatia Facebook blocheaza complet iPhone

Aplicatia Facebook blocheaza complet iPhone

Aplicatia Facebook blocheaza complet unele iPhone in timpul actualizarii sale din cauza unei probleme necunoscute deocamdata.

19

O actualizare lansata luna trecuta de catre compania Facebook pentru aplicatia dedicata iPhone sau iPad genereaza probleme majore pentru unii utilizatori din lumea intreaga. Mai exact, aplicatia reporneste singura terminalele iPhone, care mai apoi se blocheaza cu logo-ul Apple pe ecran si nu mai incarca sistemul de operare, necesitand un restore.

Am vazut un prim caz al unui utilizator iDevice.ro care a trecut prin aceasta problema acum cateva saptamani, insa se pare ca ea este destul de extinsa. Pe forumurile de discutii ale Apple exista multiple thread-uri in care diversi utilizatori se plang din cauza faptului ca aplicatia Facebook le-a blocat complet iPhone-urile, care au necesitat un restore.

Intrega problema apare in timpul descarcarii actualizarii pentru noua aplicatie Facebook, problema parand a fi declansata in momentul in care iOS o instaleaza automat. Atunci sistemul de operare se blocheaza, reporneste terminalele iPhone si din cauza unui bug refuza sa se mai incarce, fortand utilizatorii sa faca restore dispozitivelor proprii.

Aplicatia Facebook blocheaza complet iPhone

Doar o conectare a terminalului la iPhone si reinstalarea sistemului de operare iOS rezolva problema, multiple modele de iPhone-uri fiind afectate de catre acest bug al aplicatiei Facebook. Desi rezolvarea este simpla, pentru cei care nu fac in mod constant backup in iCloud sau iTunes, ea ar putea insemna si o pierdere a datelor care le au in terminale.

Compania Apple este si ea constienta de problema, multi clienti vizitandu-i magazinele si plangandu-se din cauza faptului ca terminalele iPhone au repornit din senin. Dupa investigatii facute de catre angajatii Apple s-a descoperit faptul ca problema sta la aplicatia Facebook si la procesul de instalare al noii versiuni descarcate din AppStore.

Avand in vedere ca Apple este constienta de aceasta problema, compania Facebook a fost cu siguranta deasemenea notificata, asa ca o rezolvare ar trebui sa vina intre timp. Daca nu ati mai actualizat aplicatia Facebook de ceva vreme, va recomand sa nu faceti deocamdata acest lucru pentru ca s-ar putea sa treceti prin exact aceeasi problema.

facebook-aplicatie-blocare-iphone