Descarca iOS 10.1.1 pentru iPhone si iPad

iOS 10.1.1 a fost lansat cu cateva ore in urma de catre compania Apple, asa ca orice persoana interesata sa-l instaleze in propriul iPhone, iPad sau iPod Touch o poate face acum. Noua versiune a sistemului de operare rezolva unele probleme de functionare ale dispozitivelor si nimic mai mult, Apple neavand functii noi pregatite pentru utilizatori.

In ciuda acestui lucru, puteti descarca iOS 10.1.1 in vederea instalarii in iPhone, iPad si iPod Touch, asta daca nu folositi sistemul Software Update, Actualizare Software. Acest sistem este cea mai simpla metoda de a instala iOS 10.1.1, sau orice alta versiune a sistemului de operare, iar eu vi-l recomand cu prioritate inaintea altora similare.

Totusi, daca doriti sa faceti instalarea folosind iTunes, atunci puteti descarca iOS 10.1.1 in calculatoarele voastre, cate un ipsw potrivi pentru fiecare iPhone, iPad sau iPod Touch fiind disponibil. Dupa descarcare, puteti folosi acest ipsw cu iTunes pentru a face update sau restore, insa este recomandabil sa faceti un backup in prealabil datelor voastre, altfel ele vor fi sterse.

Descarca iOS 10.1.1 pentru iPhone si iPad

Puteti descarca iOS 10.1.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch urmand link-urile de mai jos :

Articolul precedentiPhone 8 – incarcare wireless testata de Foxconn
Articolul următoriPad Pro a inregistrat vanzari slabe in T3 2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.