iPhone 8 – incarcare wireless testata de Foxconn

iPhone 8 cu un sistem de incarcare wireless este testat de catre compania Foxconn in momentul de fata, ea fiind cel mai mare fabricant de terminale iPhone pentru Apple. Vorbim despre o functie ceruta cu insistenta de catre milioane de persoane de pe planeta pentru seria iPhone a companiei Apple, iar ea ar trebui sa fie disponibila incepand din 2017.

In momentul de fata, cei de la Foxconn testeaza prototipuri ale iPhone 8 care au incarcare wireless incorporata, insa nu se stie daca un model final va fi lansat pe pietele globale. Asa cum este si normal, chinezii testeaza intai sistemul si verifica daca terminalele iPhone 8 care-l au incorporat functioneaza atat de bine pe cat se asteapta compania Apple.

Mai mult decat atat, Foxconn vrea sa vada daca poate produce suficient de multe modele de acest gen pentru numarul de terminale iPhone 8 pe care compania Apple vrea sa le lanseze. Apple va dori ca Foxconn sa produca aproape 100 de milioane de terminale iPhone 8 in 2017, iar rata de productie trebuie sa fie suficient de buna pentru ca tehnologia sa fei oferita.

iPhone 8 cu incarcare wireless este testat de catre Foxconn

Incarcarea wireless a fost una dintre functiile zvonite inca din vara pentru iPhone 8, foarte multa lume cerand de ani de zile implementarea sa in terminalele iPhone. Fara integrare oferita pana acum, incarcarea wireless este acum zvonita pentru iPhone 8 si desigur ca exista sanse destul de mari ca ea sa fie implementata in smartphone-urile noi ale Apple.

“Foxconn, is making wireless charging modules to go with the iPhone’s 10th anniversary range slated for release in 2017. Yield rate measures the number of satisfactory units in the production of a batch of components. If the yield rate of a component is low, then its production could be deemed to be too unprofitable. In that scenario, there is a risk that the component will be left out of the final product. The source adds that Foxconn is making modules that will be incorporated into the handsets, but it is unclear whether all iPhone models for release in 2017 will come with the new function.”

Partea interesanta este ca doar unele modele ale iPhone 8 ar putea avea incarcare wireless, iar asta nu mai este absolut deloc greu de crezut, avand in vedere ceea ce a facut Apple pana acum. Ne putem astepta ca doar modelele Plus ale iPhone 8 sa aiba acest sistem, iar restul sa beneficieze doar de pe urma unui sistem standard de incarcare.

Acestea fiind spuse, 2017 se anunta a fi extrem de interesant pentru seria iPhone.

iphone-8-incarcare-wireless