iPhone 7 Plus are probleme cu camera

Unele terminale iPhone 7 Plus primite de catre clientii Apple au probleme in a inregistra poze folosind camera duala integrata de catre cei din Cupertino in propriile produse. Vorbim despre cazuri destul de putine in care exista probleme cu noua camera iPhone 7 Plus, acestea facand poze care par a fi inregistrate sub apa, din cauza unui presupus defect.

Pe forumurile de discutii ale Apple exista destule persoane care se plang de problema camerei iPhone 7 Plus, iar unii sustin ca terminalele functioneaza asa chiar din prima zi. Desigur ca nimeni nu stie ce anume are la baza aceasta problema a camerei, insa din cauza ei nu pot fi inregistrate poze care sa fie folosite in vreun fel sau altul.

Puteti vedea in imaginea de mai jos care este diferenta intre o poza inregistrata cu iPhone 5S si iPhone 7 Plus, cel din urma facand o imagine de calitate net inferioara. Toate probleme par sa fi aparut in preajma evenimentului pentru prezentarea noilor modele ale MacBook Pro, pana atunci marturiile privind existenta acestei probleme nefiind publicate pe website-ul Apple.

iPhone 7 Plus are probleme cu camera

In magazinele Apple din SUA exista cateva mii de terminale iPhone 7 Plus aduse pentru inlocuire din cauza acestei probleme, insa raportat la, probabil, peste 20 de milioane vandute, rata de defect este mica. Apple este constienta de problema si exista posibilitatea ca iOS 10.1.1 sa o rezolve, desi deocamdata nu este clar acest lucru.

iphone-7-plus-problema-camera

In baza modului in care se manifesta problema, s-ar parea ca stabilizatorul optic de imagine ar fi defect si ar fi la baza problemei camerei iPhone 7 Plus in momentul de fata. Daca acest lucru se dovedeste a fia devarat, atunci vorbim despre ceva ce nu poate fi corectat cu o actualizare software si necesita schimbarea camerei terminalelor.

Probleme similare au existat inclusiv cu iPhone 6 Plus in urma lansarii, deci vorbim despre un defect care are la baza o fabricare gresita a camerei iPhone 7 Plus.