iPhone 7 “traieste” in umbra iPhone 8

iPhone 7 a fost lansat intr-o lume in care clientii Apple asteapta cu nerabdare lansarea iPhone 8 si functiile sale inovatoare.

iPhone 7 abia a fost lansat pe pietele globale, insa el nu include toate noutatile pe care lumea se astepta sa le vada de la compania Apple de la un smartphone de top. Mai mult decat atat, Apple a eliminat si unele caracteristici ale terminalelor sale, lasand foarte multi utilizatori intrebandu-se deca trebuie sa cumpere noul produs, sau sa astepte urmatorul model.

iPhone 7 este departe de ceea ce isi doreau unii fani ai companiei Apple, iar el a fost lansat intr-o perioada in care iPhone 8 incepea sa ajunga in atentia globala. iPhone 7 are ghinionul de a fi precursorul unui iPhone lansat la 10 ani de la aparitia seriei, intreaga planeta asteptand o schimbare revolutionara din partea Apple pentru el.

Chiar si in ziua in care iPhone 7 a fost lansat au aparut zvonuri privind iPhone 8 si schimbarea majora pe care el o va aduce pentru utilizatori, lasand multa lume cu intrebari privind oportunitatea achizitiei iPhone 7. Majoritatea zvonurilor aparute pana acum daud e inteles ca abia anul viitor compania Apple va implementa in iPhone 8 ceea ce noi cerem de ani de zile.

iPhone 7 “traieste” in umbra iPhone 8

In aceasta idee, iPhone 7 exista acum in umbra unui iPhone 8 care ar trebui sa indeplineasca aproape toate dorintele utilizatorilor de smartphone-uri. Importanta sa este cu mult scazuta din cauza zvonurilor legate de iPhone 8, multa lume cerand lansarea mai rapida a acestui smartphone despre care aflam tot mai multe lucruri sigure.

De la ecran OLED si pana la carcasa din sticla, iPhone 8 este privit ca evolutia normala care trebuia sa se intample inca de acum cativa ani pentru iPhone. In fata unui asemenea terminal iPhone 7 nu isi va atinge adevaratul potential in ciuda faptului ca este un smartphone foarte important si cu multe caracteristici mai importante.

iPhone 7 nu poate concura cu iPhone 8, desi acesta din urma este doar un zvon, insa lumea simte ca o schimbare majora urmeaza sa aiba loc in 2017 pentru seria iPhone. In aceasta idee, foarte multi posesori de iPhone 6, de exemplu, prefera sa mai astepte un an pentru a avea parte de o schimbare reala si tre cu vederea iPhone 7.

Parerea mea este ca iPhone 8 va stabili recorduri de vanzari greu de egalat sau depasit pentru compania Apple dupa lansarea globala si asta doar in baza a ceea ce stim acum. Apple va avea si alte surprize pregatite, iar daca va gandi lansarea corect, nu ghidandu-se doar dupa profit, ar putea cuceri si mai multi clienti noi.

iphone-7-umbra-iphone-8

3 COMENTARII

  1. Doar la modelul cele măi scump, pentru că vor exista niște probleme cu producția de cabluri, și doar iPhone 8 Plus cel mai scump va avea cabluri în cutie.