iOS 10.1.1 este la fel de rapid ca iOS 10.1

iOS 10.1.1 a fost lansat in cursul dupa-amiezii de ieri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind ca o surpriza majora pentru mai toata lumea. Apple nu a anuntat schimbari majore in acest build al iOS, iar acest lucru este vizibil inclusiv intr-un prim test de performanta care il pune fata in fata cu iOS 10.1.

Veti vedea in clipurile video de mai jos ca iOS 10.1.1 nu este mai rapid decat iOS 10.1, performantele acestor doua versiuni ale sistemului de operare fiind exact identice. Era de asteptat ca performantele sa nu se schimbe intre aceste doua versiuni, avand in vedere ca ele nu aduc schimbari majore pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Rareori se intampla ca Apple sa imbunatateasca simtitor performantele iDevice-urilor prin actualizarile intermediare lansate pentru iOS, iar in aceasta situatie lucrurile nu sunt absolut deloc diferite. Acestea fiind spuse, iOS 10.1.1 este practic un iOS 10.1 care are doar cateva probleme rezolvate si nimic mai mult, deci nu va asteptati la altceva.