Prima Pagina iOS 10 iOS 10.1.1 este la fel de rapid ca iOS 10.1

iOS 10.1.1 este la fel de rapid ca iOS 10.1

iOS 10.1.1 a fost lansat in cursul dupa-amiezii de ieri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind ca o surpriza majora pentru mai toata lumea. Apple nu a anuntat schimbari majore in acest build al iOS, iar acest lucru este vizibil inclusiv intr-un prim test de performanta care il pune fata in fata cu iOS 10.1.

Veti vedea in clipurile video de mai jos ca iOS 10.1.1 nu este mai rapid decat iOS 10.1, performantele acestor doua versiuni ale sistemului de operare fiind exact identice. Era de asteptat ca performantele sa nu se schimbe intre aceste doua versiuni, avand in vedere ca ele nu aduc schimbari majore pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Rareori se intampla ca Apple sa imbunatateasca simtitor performantele iDevice-urilor prin actualizarile intermediare lansate pentru iOS, iar in aceasta situatie lucrurile nu sunt absolut deloc diferite. Acestea fiind spuse, iOS 10.1.1 este practic un iOS 10.1 care are doar cateva probleme rezolvate si nimic mai mult, deci nu va asteptati la altceva.

LIKE
Articolul anteriorApple Music ar putea fi mai ieftin
Urmatorul articoliTunes 12.5.3 a fost lansat
 • Srb Srb

  Oricum este mult mai rapid ca Android Gustav Nougat

 • adrian

  Merita trecerea la ios 10.1.1 de la 9.3.5 pe un iphone6?

 • RaduD

  Nu am nicio problema de raportat, nici inainte nici dupa update. Pur si simplu Ip6s merge si isi face treaba asa cum ma astept de la el.

 • Gruia

  De ce nu apare update pe iphone 7?

 • Srb Srb

  splendid

 • doncic

  A aparut aseara si pe 7

 • Seb

  Nu merita trecerea ,ramai la 9.3.5 daca vrei ca telefonul tau sa se miste cursiv.Cu ios 10 se ve misca mai greu ,atat in deschiderea aplicatiilor cat si pe partea de timp de reactie la efectuarea unor comenzi ca sa nu mai zic si de baterie care se descarca mult mai repede.Iti recomand sa nu il mai actualizezi de acum incolo daca nu vrei sa ai un telefon in stare vegetativa.

 • adrian

  Multumesc pentru raspuns Seb