Instaleaza iOS 10.2 public beta 1 pe iPhone si iPad

iOS 10.2 public beta 1 poate fi instalat pe iPhone, iPad sau iPod Touch chiar in acest moment deoarece Apple a lansat noua versiune a sistemului de operare pentru utilizatorii obisnuiti. Vorbim despre o versiune a iOS 10.2 beta 1 care este oferita utilizatorilor normali de iDevice-uri din lumea intreaga, cu toate imbunatatirile integrate.

In iOS 10.2 public beta 1 compania Apple a implementat nu doar rezolvari ale problemelor de functionare raportate de catre utilizatori, ci a si imbunatatit performantele, impreuna cu implementarea unor functii noi. Rezultatul final este oferirea unei experiente de utilizare care este superiara celei existente in iOS 10.1, lucru demn de toata lauda.

Experienta mea cu iOS 10.2 beta 1 a fost foarte buna si n-as putea sa va avertizez in legatura cu vreo problema de functionare, deoarece deocamdata nu am intalnit vreuna. Mai mult decat atat, mai toti cei care au instalat aceasta versiune a sistemului de operare au fost multumiti de ceea ce ofera ea, asa ca situatia va fi cel mai probabil identica si in cazul vostru.

Instaleaza iOS 10.2 public beta 1 pe iPhone si iPad

Inainte sa urmati aceasta procedura, este bine sa faceti un backup pentru datele din terminalele voastre. In aceasta idee, folositi-va de iTunes, sau iCloud, pentru a salva o copie a tuturor datelor, astfel incat la nevoie sa le puteti recupera fara a suferi din cauza pierderii unora importante.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 10.2 public beta 1 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre pentru utilizare obisnuita. In cazul in care nu veti fi multumiti de ceea ce ofera iOS 10.2 public beta 1, puteti face oricand downgrade la iOS 10.1, sau iOS 10.1.1, asa ca exista alternative.

ios-10-public-beta-2-instalare