iPhone 7 – chinul folosirii cu noul MacBook Pro

Dupa cum prea bine stiti deja, iPhone 7 vine fara port audio de 3.5mm, deci folosirea castilor standard in timp ce incarcam dispozitivul necesita utilizarea unui adaptor. Foarte multa lume a fost suparata din cauza acestei schimbari, iar supararea devine si mai mare daca ne gandim la faptul ca noul MacBook Pro adanceste problema.

Compania Apple a eliminat porturile USB-A din noul MacBook Pro, astfel ca a conecta un iPhone, orice model, la acest laptop, presupune folosirea unui adaptor. Daca situatia este normala pentru Tim Cook si cei de la Apple, utilizatorii obisnuiti trebuie sa treaca prin probleme precum cea din prima imagine dintre cele doua de mai jos.

Adaptoarele devin o necesitate pentru produsele Apple, iar simplitarea din utilizarea unui iPhone 7 si a unui MacBook Pro dispare de la bun inceput. Din pacate, realitatea este ca Apple in loc sa ne simplifice viata, nu face altceva decat sa o ingreuneze, obligandu-ne sa folosim adaptoare pentru a interconecta produsele.

iphone-7-macbook-pro

iphone-7-macbook-pro-1

Articolul precedentInstaleaza iOS 10.2 public beta 1 pe iPhone si iPad
Articolul următoriPhone 7 este mai popular decat iPhone 6S
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.