Apple ii ironizeaza pe Donald Trump si Hillary Clinton

0

Pe masura ce alegerile prezidentiale din SUA se apropie, lupta dintre Donald Trump si Hillary Clinton se inteteste, iar compania Apple pare sa se fi implicat in ea. Cei din Cupertino fac totul prin intermediul AppStore, unde ironizeaza sloganurile folosite de catre cei doi aspiranti la functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Mai exact, cei din Cupertino au creat doua sectiuni de aplicatii speciale, ale caror titluri sunt parodii ale unora dintre sloganurile cele mai faimoase folosite de catre cei doi candidati. Prima dintre ele ste vizibila in imaginea de mai jos, ea avand denumirea Make Chats Great Again, o parodie pentru sloganul lui Donald Trump, Make America Great Again.

apple-ironie-donald-trump

Cea de-a doua sectiune este dedicata ironizarii candidatei Hillary Clinton, ea avand denumirea I’m with purr, o ironie la adresa sloganului I’m with her. Desi Tim Cook si-a aratat foarte clar sprijinul pentru fosta Prima Doamna a Americii, in AppStore cei de la Apple sunt echidistanti si ii ironizeaza in aceeasi masura pe ambii candidati.

apple-ironie-hillary-clinton