eMAG: folii de sticla pentru telefoane de la 2 LEI

Daca vrei o folie de sticla pentru al tau telefon mobil, ei bine cei de la eMAG au in aceasta pagina o gama extrem de variata de accesorii de acest gen la preturi care incep de la 2 LEI si au 68% REDUCERE. Da, aceste folii de sticla pentru smartphone au preturi foarte mici in momentul de fata si ofera o protectie ridicata pentru ecranele si asa fragile.

O folie de protectie din sticla pentru smartphone va ofera un grad de protectie mai mare pentru ecran, dar in acelasi timp ofera si o experienta mai placuta de a va folosi dispozitivul. Practic, atunci cand il veti scapa cu ecranul in jos pe o suprafata dura, aceasta folie de sticla se va crapa, insa va proteja ecranul terminalului vostru impotriva impactului.

Da, folia de sticla pentru smartphone se distruge mai repede decat cea din plastic sau material siliconat, insa este mai placuta la atingere si ofera un grad de calitate mai mare. Foliile de sticla pentru smartphone sunt de preferat pentru ca au un grad de claritate mai mare si denatureaza mai putin culorile redate de catre ecran, dar sunt mai fragile.

Folii de sticla pentru smartphone de la 2 LEI si cu 68% reducere la eMAG

Acum daca va intrebati ce producator sa alegeti, ei bine printre cei mai buni se numara PowerGlass, Spigen, Moshi, Muvit sau Zagg, preturile la ei fiind desigur ceva mai mari. In ciuda acestui lucru, veti beneficia de o folie de sticla de calitate foarte buna, foarte clara, asa ca diferenta de bani fata de un producator necunoscut merita banii.

Acestea fiind puse, in aceasta pagina a eMAG gasiti toate foliile de sticla pentru smartphone care sunt disponibile, peste 2000 de modele putand fi cumparate.

emag folie sticla iphone reducere