Black Friday 2016 a inceput, reducerile au disparut

Black Friday 2016 a inceput mai devreme in Romania, insa reducerile din multe magazine online au disparut inaintea evenimentului din 18 noiembrie.

Black Friday 2016 a inceput deja la unele magazine online din Romania, acestea furand startul editiei din acest an in tentativa de a trage cativa clienti inca de la inceputul lunii. V-am spus zilele trecute despre Black Friday la Flanco, marele magazin online oferind reduceri de pana la 80% la o gama variata de produse, insa nu este singurul care face asta.

Altex, Mediagalaxy, Evomag si multe alte magazine online au campanii Black Friday 2016 in desfasurare in momentul de fata, iarasta in conditiile in care ne aflam la inceput de luna. In mod normal Black Friday 2016 ar fi trebuit organizat in ultima vineri a lunii noiembrie, asa cum a si fost lansat initial conceptul Black Friday in SUA cu mult timp in urma.

Daca acolo, sau in alte tari serioase, Black Friday 2016 se va organiza in ultima vineri a lunii noiembrie, in Romania avem Black Friday toata luna si probabil inclusiv in decembrie. Este si usor de ghicit ca magazinele online se pregatesc de ziua de Black Friday, desi au campanii in desfasurare, doar in baza disparitiei multor reduceri pentru produse importante.

Black Friday 2016 a inceput, reducerile au disparut

La foarte multe magazine online din Romania, Black Friday 2016 este asteptat fara reduceri la produse care pana la inceputul lunii beneficiau de promotii considerabile. Aceste au disparut deja, cu doua saptamani inaintea evenimentului de Black Friday, tocmai pentru ca in acea zi magazinele sa aiba ce reduceri sa arate pentru romani.

Aceasta practica este obisnuita si este intalnita in fiecare an in Romania, Black Friday 2016 nefacand exceptie deoarece orice fel de reducere are o limita in care poate fi aplicata. In aceasta idee, magazinele online au doua moduri de lucru inaintea unui eveniment de Black Friday: fie scumpesc produsele cu saptamani inainte, fie scot reducerile existente.

In cazul Black Friday 2016 se practica ambele metode de lucru, iar asa clientii au impresia ca in ziua de Black Friday primesc o reducere substantiala la un produs. Adevarul este ca reducerile de atunci vor fi mai mari decat cele oferite in momentul de fata, insa diferenta nu va fi procentuala, chiar daca totusi vom cumpara produsul mai ieftin decat acum.

Black Friday 2016 va fi organizat in Romania pe 18 noiembrie de catre toate magazinele online serioase.

black-friday-2016-reduceri-romania