Black Friday la Flanco a inceput astazi!

Black Friday a inceput astazi la Flanco si ne aduce reduceri de pana la 80% pentru mii de produse din propria oferta online si offline.

Cei de la Flanco au furat astazi startul Black Friday si organizeaza o campanie de reduceri pentru cateva mii de produse disponibile in propria oferta in aceasta pagina. Flanco este unul dintre cele mai mari magazine din Romania, cu o retea de distributie foarte mare, insa magazinul sau online include si extrem de multe produse din diverse categorii.

Vorbim despre 5 mari categorii de produse care beneficiaza de reduceri Black Friday la cei de la Flanco, ele fiind disponibile toate in aceasta pagina chiar acum. Cu ocazia acestei campanii de reduceri Black Friday, cei de la Flanco ne ofera promotii de pana la 80% la produsele din oferta, sa ca veti avea parte de deal-uri extrem de bune in magazin.

De la frigidere si pana la televizoare sau telefoane mobile, cei de la Flanco au in aceasta campanie de Black Friday cam orice fel de produs v-ar interesa sa cumparati. Reducerile de pana la 80% se aplica pentru toate categoriile de produse, asa ca veti avea cu siguranta ce sa alegeti astazi pentru a va bucura de un produs bun.

Black Friday la Flanco a inceput cu reduceri de 80%

Toate produsele din aceasta campanie Black Friday a celor de la Flanco sunt noi, deci nu vorbim despre produse resigilate, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Cei de la Flanco nu vand produse resigilate, asa ca indiferent ce veti cumpara, puteti fi siguri ca faceti o alegere buna si veti primi acasa un produs nou, asa cum este si normal.

Campania de reduceri Black Friday a celor de la Flanco a inceput astazi, in aceasta pagina, insa ea se intinde pe durata a 20 de zile in Romania. In aceasta idee, pana in data de 20 vor fi oferite si mai multe produse la reducere, insa va trebui sa cumparati repede ceea ce va place.

black-griday-flanco-1-noi