Prima Pagina iPhone Fostul presedinte Microsoft regreta ironizarea iPhone

Fostul presedinte Microsoft regreta ironizarea iPhone

In 2009 Steve Ballmer, fost presedinte al Microsoft, a ironizat iPhone-ul companiei Apple si pretul de vanzare pe care cei din Cupertino il percepeau. Clipul video de mai jos este cunoscut de foarte multa lume si Ballmer a fost indelung ironizat pentru lipsa de viziune din acel moment, iar acum el recunoaste singur acest lucru.

Intr-un interviu acordat unei publicatii americane, el afirma ca si-ar fi dorit sa se fi gandit la vanzarea de smartphone-uri premium cu subventie prin operatorii de telefonie mobila. El crediteaza totodata compania Apple pentru modelul de business inovator introdus impreuna cu iPhone, acesta ajutandu-i sa vanda un numar foarte mare de terminale.

Steve Ballmer a avut foarte multe momente de acest gen in cariera sa din cadrul companiei Microsoft, insa chiar si asa, este unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

“I wish I’d thought about the model of subsidizing phones through the operators. You know, people like to point to this quote where I said iPhones will never sell, because the price at $600 or $700 was too high. And there was business model innovation by Apple to get it essentially built into the monthly cell phone bill.”

 • Srb Srb

  Iti acceptam scuzele. Acum sa aiba grija si cu celelalte produse

 • Mr. Tambourine Man

  Asta nu in 2007 a fost?

 • Amenono

  Ironizarea prețului este o nimica toată pe lăngă ironizarea tastaturii și a faptului ca device-urile cu touchscreen nu ar fi bune pentru a trimite email-uri.

 • RaduD

  Ce bine e sa stii sa taci cateodata…
  Dar bravo lui ca a avut taria sa isi recunoasca greseala..!

 • Pur si simplu il doare in pix acum.