Topul smartphone in functie de autonomia bateriei

Iata care smartphone ofera cea mai buna autonomie a bateriei in viata de zi cu zi, terminalele iPhone fiind in top.

iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus domina un top al smartphone-urilor care ofera cea mai buna autonomie a bateriei in momentul de fata. Niciunul dintre ele nu ocupa prima pozitie, Galaxy Note 5 avand aceasta onoare, insa ele ocupa urmatoarele 4 locuri cu pozitii surprinzator de bune, avand in vedere concurenta din preajma lor.

Chiar in urma smartphone-urilor Apple se afla Google Pixel, recent lansat pe piata, iar iPhone SE il desparte de Xiaomi Mi 5, la o distanta destul de mica. Vasta majoritate a smartphone-urilor din acest top ofera o autonomie de minim 7 ore pentru utilizatori, asta in timp ce foarte putine oferta o autonomie mai mica de 7 ore.

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge au rezultate destul de slabe pentru bateriile mari pe care le au incluse, insa Galaxy Note 5 salveaza situatia cu prima pozitie. Desigur ca scorul sau este identic cu cel al iPhone 6S plus, dar cei de la Samsung au totusi cu ce se lauda cand vine vorba despre autonomia bateriei oferita de catre propriile smartphone-uri.

Pe iPhone 6S Plus n-am atins vreodata autonomia prezentata in acest top, insa pe iPhone 7 Plus am atins-o, asa ca pot confirma acest lucru. In rest, autonomia buna sau proasta depinde de modul in care sunt folosite smartphone-urile de catre utilizatori, task-urile complexe necesitand cea mai multa energie pentru a tine terminalele in functiune.

smartphone-autonomie-baterie-2016

 

18 COMENTARII

  1. Nu cred ca un i6s este mai bun la baterie decât un s7 edge… dece??? Simplu, am avut galaxy s7 edge SH nu nou… după 4 ore de ascultat radio online mai aveam 60% baterie… cu i6s desigilat de mine… in 4 ore l-am omorât…..i6s ma tine o zi bateria iar la s7 edge 2 zile…. mentionez… fără jocuri, nu am nici in joc in telefon…. doar Facebook, YouTube si radio online… pe ambele…dacă îl folosesc strict ca si telefon si fffff puțin YouTube sau fb pe i6s l-am dus in 2 zile si jumate….

  2. Nu-i adevărat, Galaxy s7 edge cumpărat la mâna a doua, ascultând radio online, in 4 ore aveam 60%baterie, iPhone 6s desigilat de mine in 4 ore de radio online e descărcat complect. iPhone 6s nou ma tine o zi bateria iar galaxy s7 ma ținea 2 zile…. si nu era noi… așa ca….

  3. Cam dubios,pai nu zicea Tim Cuc ca la 7 tine bateria cu o ora in plus fata de 6S? Si aici 6S e mai tare ca 7-le,e excelent fata de doar good la 7! Si 6S plus e mai tare ca 7 plus?? Si tata zaone poate confirma ca nu e asa!

  4. Ești total dezinformat.
    Am avut ambele terminale ca daily driver pe o perioada îndelungată, știu ce vorbesc.
    Continuă să îți trăiești viața pe spusele altora… Probabil așa e mai bine pentru tine.

  5. Eu știam ca o ora la ala mic si jumătate de ora diferența la plus. In orice caz in totala neconcordanta cu testul de fata. Parca cea mai buna autonomie la un iPhone…

  6. Uita te pe site ul oficial la Tech Specs la iPhone 7, Și dai scroll pana găsești Battery. E scris clar le primul rând la fiecare

  7. Folosește “in privința consumului”, “ca si” fiind o greșeala gramaticală la fel de mare precum cacofonia pe care încerci sa o eviti.
    Atat timp cat amândoi suntem niste amatori, imi vei permite sa ignor ce spui tu si sa dau crezare testelor facute de persoane mai pricepute, teste ale căror rezultate arata fix ce am afirmat eu mai sus: oled consuma baterie mult mai multă decat lcd atunci cand afișează culoare albă.

  8. Corect,si se pune întrebarea: in viața de zi cu zi ce folosesti mai mult culoarea albă sau culoarea neagră? Cu ce ma încânta pe mine ca oled consuma foarte puțin la negru daca eu folosesc negru 1% pe zi?