iPhone 7 vs Galaxy S7 – testul extrem de rezistenta

iPhone 7, Galaxy S7 si Nokia 3310 apar astazi intr-un test extrem de rezistenta pe care il puteti vedea in detaliu in clipul video prezent mai jos. Cei care au realizat acest test au folosit o drona pentru a ridica telefoanele la o inaltime de peste 300 de metri, punct in care ele au fost lasate sa cada in gol pe o suprafata dura, cu un rezultat extrem de interesant.

iPhone 7, Galaxy S7 si Nokia 3310 au ramas functionale dupa contactul cu solul, iar asta in ciuda faptului ca au cazut in gol de la o inaltime mare. Terminalul iPhone a supravietuit cel mai bine dintre toate, el fiind functional in ciuda faptului ca avea carcasa indoita si lentila camerei crapata, restul fiind cat se poate de functional, in test.

Galaxy S7 avea ecranul functional, dar carcasa era distrusa, iar panoul frontal de protectie era crapat in totalitate, asa ca probabil nu putea fi folosit pentru mult timp. Nokia 3310 nu avea ecranul utilizabil, insa accepta apeluri telefonice, asa ca putea fi apelat si se putea vorbi la telefon la dispozitiv, asa ca teoretic se putea obtine functionalitate de al el.

Voi ce parere aveti despre rezultatul acestui test ?

3 COMENTARII