Noul MacBook Pro poate fi distrus cu un stick USB

Acum cateva saptamani v-am prezentat un stick USB cunoscut in mod frecvent sub denumirea USB Killer deoarece este capabil sa distruga aproape orice dispozitiv electronic. Oricine introduce acest stick USB intr-un calculator va arde componentele interne si va impiedica folosirea acelui calculator pentru orice fel de task obisnuit.

Daca data trecuta nu a putut fi distrus un iPhone 7 cu acest stick USB, ei bine nici alte modele mai vechi ale iPhone nu sunt vulnerabile, insa tabletele iPad sunt. Problema cea mai mare, totusi, sta in faptul ca noul MacBook Pro poate fi distrus extrem de usor folosind acest stick USB, introducerea sa in port “omorand” laptop-ul pe loc.

Stick-uri USB de acest gen pot fi cumparate destul de usor de pe internet in SUA, asa ca oricine se poate folosi de ele pentru a face rau altor persoane. Avand in vedere ca simpla introducere a acestui stick USB intr-un port distruge orice calculator, sau laptop, n-ar fi exclus ca in viitor sa vedem persoane care se vor plange de calculatoare distruse fara sa stie.