New iPhone, Play These! – jocuri pentru un iPhone nou

Daca ai cumparat un iPhone nou, atunci Apple are pentru tine o noua sectiune de aplicatii numita New iPhone, Play These!, ea fiind creata special pentru utilizatorii noi de iDevice-uri. Mai exact, cei din Cupertino au decis sa creeze o sectiune in care sa promoveze jocurile cu cele mai bune motoare grafice si cele mai noi tehnologii oferite.

Vorbim despre jocuri care sunt disponibile de ceva vreme in AppStore, dar care au fost actualizate de catre dezvoltatori pentru a oferi functii noi. Fie ca vorbim despre feedback tactil pentru noul Taptic Engine al iPhone 7, sau despre suport 3D Touch, jocurile ofera o experienta grozava, de care in mod normal nu am beneficia de la alte titluri.

Toate jocurile din sectiunea New iPhone, Play These! au fost alese de catre angajatii Apple dupa ce au fost testate de catre acestia. In aceasta idee, vorbim doar despre jocuri care au functionalitatea pe care dezvoltatorii lor o promoveaza, deci stiti ca veti beneficia de o experienta de joc extrem de buna dupa descarcarea lor din AppStore.

Sectiunea New iPhone, Play These! poate fi accesata prin intermediul AppStore urmand acest link.iphone-jocuri-noi-aplicatii