Wacky Racers – cele mai “nebune” jocuri cu masini

Wacky Racers este o noua sectiune de aplicatii lansata zilele trecute in AppStore de catre compania Apple, prin ea fiindu-ne recomandate cele mai “nebune” jocuri cu masini. Daca numele vi se pare cunoscut, ei bine el a fost folosit in trecut pentru o serie de desene animate, cei de la Apple profitand probabil de popularitatea lui in aceasta situatie.

Dupa cum veti observa dupa accesarea sectiunii de aplicatii, angajatii companiei Apple au ales unele dintre cele mai populare jocuri cu masini lansate vreodata. Nu vorbim totusi despre jocurile clasice in care faceti doar curse, ci despre jocuri care au un gameplay ce ofera mai mult decat atat si implicit o experienta extrem de distractiva pentru noi.

Printre jocurile recomandate de catre cei din Cupertino se numara Moto Heroz, Crazy Taxi, sau Sonic & All-Stars Racing, ele fiind depa promovate in AppStore in diverse randuri. Toate jocurile pe care le vedeti in aceasta sectiune au fost testate de catre angajatii Apple, deci indiferent ce descarcati de acolo, puteti fi siguri ca nu va veti pierde timpul cu aplicatiile.

Sectiunea Wacky Racers poate fi accesata din AppStore urmand acest link.

wacky-racers-jocuri-masini-aplicatii