iOS 10.2 beta 2 a fost lansat

iOS 10.2 beta 2 a fost lansat cu doar cateva minute in urma pentru dezvoltatorii de aplciatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

iOS 10.2 beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga. Lansarea vine la doar o saptamana distanta de momentul in care prima versiune beta a iOS 10.2 a fost lansata oficial pentru dezvoltatori, versiunea public beta fiind mai apoi pusa la dispozitia utilizatorilor obisnuiti.

iOS 10.2 beta 2 este in momentul de fata disponibil doar pentru dezvoltatorii de aplicatii, iar cei care au prima versiune beta o pot instala si pe cea noua. In aceasta idee, sistemul Software Update, Actualizare Software va permite s faceti aceasta instalare, insa nu si daca aveti versiunea public beta in terminalele voastre.

Deocamdata nu se stie ce a fost implementat de catre compania Apple in iOS 10.2 beta 2, cei din CUpertino evitand sa ofere o lista de schimbari impreuna cu build-ul. Exista sanse destul de mari ca aceasta sa fie oferita in orele urmatoare, insa pana atunci vorbim cel mai probabil despre bug fix-uri si nu despre eventuale functii noi oferite.

iOS 10.2 beta 2 a fost lansat

UPDATE: watchOS 3.1.1 si tvOS 10.1 au fost deasemenea lansate.

UPDATE 1: Iata ce noutati aduce iOS 10.2.

  • iOS 10.2 beta 2 are noua aplicatie TV anuntata de catre Apple acum mai bine de o saptamana sid esigur ca ea nu este disponibila in Romania.
  • Apasarea de 5 ori consecutiv a butonului Power apeleaza serviciile de urgenta.

ios-10-2-beta-2-aplicatie-tv

ios-10-2-beta-2-aplicatie-tv-1

ios-10-2-beta-2-aplicatie-tv-3

ios-10-2-beta-2

23 COMENTARII

  1. Puțin probabil sa fie Siri in limba Romană. Este un simplu mesaj (și in macOS este același lucru). Este o mare diferența mare între un mesaj tradus in limba Romană și Siri in limba Romană.

  2. Pai recomanda sa il folosesti in alta limba pe care o stie ,dar NU ROMANA! E simplu, Apple nu va lamsa siri in romana ( poate la ios 15)

  3. Subscriu zaone. Nu văd de ce ar prezenta un mesaj (atenție prim mesaj) in romană cu puțin timp înainte de lansarea iOS 10.2 atâta timp cât Siri nu are așa ceva decât dacă e pe cale ne facă o surpriza (cadou) de Crăciun.

  4. In general Apple nu aduce in discuție in țara (sau limba in cazul acesta) respectiva o funcție inexistenta. De aceea dacă selectezi limba Romană la setup și regiunea România, nu apare nici Siri, nici Wallet, cât și încă câteva din câte știu. Apariția mesajului reprezintă faptul ca exista. De exemplu pe Apple tv logat cu cont de România nici măcar nu apare Siri in setări, iar dacă schimbi cu unul de America instant apare. Deci va fi in iOS 10.2 cu siguranța

  5. O intrebare, care poate nu este pe topicul corect, voi aveti probleme cu iOS 10.1.1? In sensul ca dintr-o data se inchide telefonul desi are baterie 15-30% si abia dupa ce il bag in priza se aprinde si imi arata intr-adevar procentul bateiei inainte sa se opreasca. Am patit-o pe 2 deviceuri iPhone 6s si iPhone 6.

    Multumesc!