Siri este fan PPAP, profita de cel mai popular trend

Daca nu ati vazut pana acum clipul video din acest articol, atunci nu urmariti cu atentie trend-urile in ceea ce priveste ironizarea companiei Apple. Acest clip video a fost lansat cu multe luni in urma si este un adevarat hit in Asia, sau chiar in Europa si SUA, popularitatea sa ajungand inclusiv la inginerii care au grjia de asistentul Siri.

Profitand de popularitatea pe care PPAP o are, inginerii s-au gandit sa-i implementeze asistentului personal Siri cateva raspunsuri pe masura glumelor facute in clip. In general, compania Apple urmareste trend-urile si stie sa rada impreuna cu utilizatorii de glumele facute pe seama sa, ori pe seama produselor lansate in lumea intreaga.

siri-ppap

Articolul precedentGalaxy S8 nu are ecran 4K, nici buton Home
Articolul următorStarile prin care trece un nou posesor de MacBook Pro
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.