eMAG: iPhone 6S cu 1500 LEI pret redus

Astazi eMAG are o varietate de modele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus care sunt vandute cu reducere de pana la 1500 LEI in aceasta pagina si in aceasta pagina. Vorbim despre zeci de modele de termianel iPhone 6S/Plus care beneficiaza de reducere foarte mare fata de pretul de baza pe care il percepe atat magazinul, cat si compania Apple pentru produse.

Indiferent de promotia de care veti beneficia pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus la eMAG astazi, pretul final de achizitie va fi cu mult mai mic decat cel din Apple Store. Diferenta ajunge si la cateva sute de euro, sau pana la 1500 LEI, astfel ca trebuie doar sa aveti rabdare sa cautati printre toate ofertele pe care eMAG le are disponibile in momentul de fata in propriul magazin.

Pentru inceput, avem terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care eMAG le vinde cu reducere de pana la 900 LEI in aceasta pagina, aceste unitati fiind complet noi. Vorbim despre terminale care sunt vandute sigilate de catre cei de la eMAG, asa cum au fost primite de la compania Apple, deci veti beneficia de un produs complet nou la un pret foarte bun.

eMAG vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu 1500 LEI pret redus

In cazul in care doriti un terminal iPhone 6S si iPhone 6S Plus resigilat de la eMAG, ei bine in aceasta pagina gasiti terminalele cu 1500 LEI reducere. Vorbim despre terminale care au fost cumparate si returnate de catre clienti, verificate de catre magazin si vandute cu aceeasi garantie de care beneficiaza un produs complet nou comercializat de catre eMAG.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care cei de la eMAG le vand noi, iar in aceasta pagina le gasiti pe toate cele resigilate. Spor la cumparaturi!

emag-iphone-6s-1500-lei-reducere