Instant Games – jocurile din Facebook Messenger

Instant Games este o platforma de jocuri lansata pentru Facebook Messenger, ea urmand a aduce noi experiente pentru utilizatori.

Daca iti place sa te distrezi cu prietenii in timp ce folositi Facebook Messenger, ei bine compania americana pregateste o noua platforma numita Instant Games. Noua platforma ar putea fi lansata pentru Facebook Messenger luna aceasta, iar prin intermediul sau utilizatorii vor putea juca o varietate de jocuri pregatite de catre cei de la Facebook.

Instant Games este deja in proces de testare in anumite tari de pe planeta, iar compania din spatele jocului Candy Crush a pregatit deasemenea un titlu pentru utilizatori. Aceste jocuri pot fi accesate direct din Facebook Messenger, exact precum cel de baschet pe care compania l-a lansat cu mult timp in urma si a fost foarte apreciat.

Jocurile create pentru platforma Instant Games sunt suficient de simple pentru a putea fi accesate direct din aplicatia Facebook Messenger, de pe orice platforma. In aceasta idee, nu va asteptati la ceva cu mult mai complex decat acel joc de baschet oferit initial, pentru ca nu veti primi acest lucru din partea celor de la Facebook.

Avand in vedere modul in care a fost gandita platforma Instant Games, utilizatorii iOS, Android si PC se pot juca intre ei oricand, insa vorbim despre un stil de joc asincron. Mai exact, fiecare jucator isi va face miscarile si va astepta ca persoana cealalta sa le faca pe ale ei, chiar daca asta dureaza cateva ore, sau zile, deci nu vorbim despre jocuri in timp real.

“Facebook Messenger is preparing to launch a new “Instant Games” platform that will let people  play lightweight games against friends. Candy Crush maker King.com is already testing one of these Instant Games called “Shuffle Cats Mini” in New Zealand, TechCrunch has discovered. And other studios including Big Viking also appear to be prepping for the Instant Games launch.”

Cei de la Facebook ar urma sa lanseze un SDK pentru dezvoltatori in cursul acestei luni, jocurile Instant Games urmand a fi dezvoltate in HTML 5 pentru a functiona pe orice platforme. Acestea fiind spuse, in curand ne vom putea juca inclusiv in Facebook Messenger.

instant-games-facebook-messenger-jocuri