Un Samsung Galaxy J5 a explodat in Franta

Un Samsung Galaxy J5 a explodat in Franta zilele trecute, continuand seria de cosmar cu produsele coreenilor.

Exploziile de telefoane Samsung continua si sunt departe de a se opri la Galaxy Note 7, diverse terminale explodand in perioada trecuta din momentul acestui terminal din vanzare si pana acum. Astazi vorbim despre un terminal Galaxy J5 care a explodat in Franta cu doar cateva zile in urma, dispozitivul fiind lansat in luna martie a acestui an.

Terminalul Samsung Galaxy J5 a fost cumparat in luna iunie de catre o femeie din Franta, iar explozia a avut loc la doar cateva minute dupa ce copilul sau a lasat dispozitivul din mana. Explozia a avut loc exact precum in cazurile Galaxy Note 7, terminalul incalzindu-se excesiv, scotand fum si de aici incolo stiti cu totii care este povestea.

Vorbim despre doar un nou model de terminal Galaxy J5 care explodeaza in timpul folosirii, problemele acestor produse parand a nu se mai termina. Informatiile vin in aceeasi zi in care Samsung a cumparat spatiu publicitar in ziarele americane pentru a-si cere scuze pentru faptul ca Galaxy Note 7 exploda in timpul folosirii.

Femeia al carui Galaxy J5 a explodat sustine ca va actiona in judecata compania Samsung, lucru usor de inteles in aceasta situatie. Coreenii au facut aceleasi declaratii standard privind siguranta clientilor si alte chestii de genul acesta, insa realitatea este ca produsele Samsung nu mai sunt sigure, din pacate.

“A Samsung phone user in France says her Galaxy J5 smartphone caught fire and exploded. The model is different from the Galaxy Note 7 that has been recalled worldwide. Lamya Bouyirdane told The Associated Press that on Sunday she noticed the phone was very hot after she asked her four-year-old son to pass it over.”

samsung-galaxy-j5-explozie