Prima Pagina iOS 10 iOS 10.2 public beta 2 a fost lansat

iOS 10.2 public beta 2 a fost lansat

iOS 10.2 public beta 2 a fost lansat in aceasta seara pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga.

iOS 10.2 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple pentru utilizatorii obisnuiti de iDevice-uri. Vorbim despre o lansare facuta la doar o saptamana dupa ce prima versiune publica beta a fost lansata de catre cei din Cupertino pentru toata lumea, ea fiind primita cu foarte multe aprecieri.

Ieri Apple a lansat iOS 10.2 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iar printre marile schimbari se numara functia de apelare a serviciilor de urgenta si noua aplicatie TV. Separat de acestea, compania Apple nu pare sa fi facut alte schimbari importante pentru cei care folosesc versiunile beta ale sistemului de operare iOS 10.2.

Puteti instala iOS 10.2 public beta 2 in momentul de fata prin intermediul sistemului Actualizare Software, Software Update, disponibil in iOS. Pentru a face acest lucru navigati catre Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmati instructiunile afisate pe ecran.

iOS 10.2 public beta 2 a fost lansat

Apple nu a lansat deocamdata o lista de schimbari pentru iOS 10.2 public beta 2, insa nu vorbim despre altceva nou fata de ceea ce este disponibil inca de aseara.

ios-10-2-public-beta-2

 • alexandru20

  Bun

 • Marian

  Unde găsesc aplicația TV pt ca nu apare?

 • BurN®

  Au adăugat ceva nou prin setting ca e diferit :)) o sa caut sa vad

 • In SUA.

 • Roberto7

  10.1.1 the best. Autonomie baterie record pe iphone SE..8 ore si 12 min utilizat si 38 ore si 2 min in stand by si mai am 17%. Nu mai fac nici un upgrade.