Prima Pagina iOS 10 iOS 10.2 si functia S.O.S. Urgente

iOS 10.2 si functia S.O.S. Urgente

iOS 10.2 are o noua functie numita S.O.S. Urgente care este gandita pentru a salva vietile posesorilor de terminale iPhone.

In iOS 10.2 compania Apple a implementat o noua functie menita sa creasca siguranta fizica a utilizatorilor din lumea intreaga, ea putandu-va salva viata in conditii extreme. Vorbim despre o functie care apeleaza automat serviciile de urgenta 112 dupa ce ruleaza 3 sunete foarte puternice, care i-ar putea permite oricui sa va gaseasca.

Vorbim despre 3 sunete puternice emise inainte ca iOS 10.2 sa initieze un apel telefonic catre serviciile de urgenta din tara in care va aflati in acel moment. Functia are disponibila un meniu de setari care permite activarea sau dezactivarea ei prin butonul Power, dar si redarea respectivului sunet la apasarea de 5 ori a butonului Power.

Aceasta functie poate fi activata indiferent daca terminalul vostru este blocat sau deblocat, simpla apasare rapida de 5 ori a butonului Power declansand respectiva functie.

ios-10-2-s-o-s-urgente

 • RaduD

  Urmeaza sa avem probleme (razboi, imigranti, cutremur), sau ce…?

 • ibadea

  Sau copii care o sa testeze functia 😀

 • Andrei Daniel

  ProofRead nu faci? Ai scris ca apesi de 5 ori pe power, apoi de 5 ori pe home. Oricine scrie articolele, trebuie schimbat.

 • NarcisB

  Articolele sunt pline de greÈ™eli mai nou…

 • tavi

  Merg ambele butoane

 • Olimpiu

  Eu astept functia la care sa apesi de 5 ori lung si de 7 ori scurt …